2777
2789
عنوان

داغونم

127 بازدید | 8 پست

من دوساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمو محک زدم دیدم هیچی نمیفهمم

پس داری اشتباه میکنی 

هروقت تست دادی گفت iqت پایینه این حرفارو بزن 

شاید هوش ارتباطیت کمه بیشتر مطالعه کن حوزه ارتباطاتو گسترده تر کن حتما حل میشه

بیا خوب باشیم:)                                                              

اینی که میگی له هوش ربط نداره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

میگن ادیسون شبیه شما بوده چند بار از مدرسه به مادرش نامه زده بودن که پسرشما کند ذهنه و بدرد مدرسه ما نمیخوره، اخرش چی شد. شما خودت نمیخوای کاری انجام بدی. 

میگن ادیسون شبیه شما بوده چند بار از مدرسه به مادرش نامه زده بودن که پسرشما کند ذهنه و بدرد مدرسه ما ...

من مثل کسی میمونم که تشته اینم کار یاد بگیرم چلی هوش من از ادیسونم کمتره

ادم تشنه هیچ وقت ناامید نمیشه. 

بخدا که دیگه سرمو میزنم به دیوار بابا اینگار من عین یه حیون میمونم که فقط دارم میخورم میخوابم و هیچی از زندگی نمیدونم شما یه چیزایی رو خود به خود باید بلد باشی نیازی به یاد گیری نیست چلی من حتی چیزای دست و پا افتادع ام بلد نیستم