2777
2789
عنوان

داغونم

248 بازدید | 25 پست

من دوساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا اینقد پر و بال میدی به این فکرا ؟!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دوم دبیرستانم

یعنی محصلید؟خب خیلی برای کارکردن دیر  نیست اول بایک مشاور مشورت کنید تلقین هست که به خودتون میکنید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
دوم دبیرستانم

عزیزم شما ضریب هوشیت طبیعی کم نیست

احتمالا استرست بالاست و تمرکزت اومده پایین و ب تبع اون عزت نفست کاهش پیدا کرده

ی دفتر بردار صبحا ک از خواب پامیشی هر چی ب ذهنت رسید بنویس اینقدر بنویس تا تخلیه شی حتی شده خط خطی کن

جوشونده گل سرخ اسطوخودوس زیاد بخور

مولتی ویتامین و قرص آهن مصرف کن

آب زیاد بخور 

ورزش کن

پیش روانشناس هم برو

اره اصن داغونم

این فکرها ناخودآگاه به ذهنتون هجوم میاره من میفهمم خودم هم افکار بدی داشتم الان باید تو این سن به فکر درس باشید چند سال دیگه  کنکور دارید و این افکار ایندتون رو ممکنه تحت تاثیر قرار بده کتاب های مبارزه با افکار منفی بگیرید و بخونید اگه میتونید هزینه کنید اول به روانشناس مراجعه کنید بعد به روانپزشک 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن