2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این مغازه ها که توی بازار های کنار حرمه؟ 

باید خیلی دور بزنی

بعضی مغازه ها تخفیف میزن،،،یه فروشگاه هست تو حاشیه  ابکوه البته چن تان یکیش ۳ طبقه فقط چادر

چادر مدلهای مختلف داره

قیمت هاشم البته نمی دونم دقیق، ،یه سر اونجا برو 

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
چقدر خوب منو قراره بیام.... میشه ادرس اون چادر فروشی بدی! 

اره حتما.... فلکه اب کوچه عیدگاه رو به روی باب الرضا پاساژ علی مغازه سوم سمت راست. علی اکبر فراشی 

من تو کانالش عضو بودم بعد چون میخاستیم بیایم مشهد دیگه گفتم حضوری بخرم از یه مدل چادرش که تو کانالش داشت خیلی خوشم اومد میخام برم همونو بخرم خداکنه تموم نکرده باشه تو کانالش زده بود همه چادرها 440 حالا حضوری هنوز نرفتم ایشالا فردا

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

[QUOTE=235344581]اره حتما.... فلکه اب کوچه عیدگاه رو به روی باب الرضا پاساژ علی مغازه سوم سمت راست. علی اکبر فراشی&nb ...[/QUOTEکانالشون کجاست... ادرس کانالشون رو میدی؟ 

خوب انشالله خانوم فاطمه زهرا کمکمون کنه با این وضع اقاصادی بتونیم چادر بخریم.... الان متاسفانه دستمو ...

حتماً گیر میاری عزیزم.

شک نکن.

برای ما هم دعا کن که یه سفر مشهد نصیبمون بشه 

[QUOTE=235344581]اره حتما.... فلکه اب کوچه عیدگاه رو به روی باب الرضا پاساژ علی مغازه سوم سمت راست. ...

تو تل سرچ کن چادر سرای عفاف رضوان ادمین گروه خانوم نودهی هستن 

کجاست؟؟؟ ما خودمون پارچه چادری میخریم همه بالای یک تومن ☹

والا من کانالشونو تو تل پیدا کردم ادرسش تو مشهده برا استاتر نوشتم ادرسو حالا خودم قراره فردا برم مغازش