الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو ساله مبتلا به ام اس هستم... عاشق شوهر و دخترمم. مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور. با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄 به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره. دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑 خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
نه بابا گرون،،مشهد خیلی تورم بالا من که از ۸ سال پیش دیگه چادر نخریدم،،دوس دارم چادر عربی مدل های مختلف
جاده نپوش راحتری
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
منم تازه چند روزه برا مسافرت اومدم مشهد تو شهر خودم چادرا همه 600 به بالا هستن ولی اینجا یه مغازه هست خدایی عالیه قیمتش 440 خیلی خوبه جنس چادر قراره فردا یا امشب برم بخرم
گیر میاد مشهد. من گرگان چادر خریدم ۳۵۰. جنس و مدلش هم عالیه. چند ساله از همون یه مغازه خرید میکن ...
خوب انشالله خانوم فاطمه زهرا کمکمون کنه با این وضع اقاصادی بتونیم چادر بخریم.... الان متاسفانه دستمون خالیه... چادر هم همشون پاره شدند قراره بیام مشهد بگیرم هم اقا رو یه زیارتی بکنیم