2777
2789
عنوان

ختنه ی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 44 پست
4 ماهش بود طفلک😢گفتم قبل اینکه سینه خیز یا چیز دیگه ای یاد بگیره ببریم دکتر گفت راحته استامینوفن و. ...

الهیی عزیزم چقد اذییت شد بچه

میگن برین بیرون ک بچه با گریه خودشو داغون کنه اینام راحت کارشون رو بکنن و عین خیالشون هم نباشه

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چیزی ک تجربه دارم رو میگم عزیزم پسر خودم رو دوماهگی ب روش حلقه ختنه کردیم خیلی راحت بود و اصن اذ ...

ای داد گوشت اضافی خیلی بد شد

من پسرمو نه ماهگی ختنه کردم با روش حلقه  ده روزه خوب شد. فقط باید اون پمادو سروقت بمالی

نه ماهگی دیگه بچه تحرک زیاد داره ، اونوقت اذیتت نشد؟

وا چه حرفا ، تازه دارم میشنوم  از لحاظ روحی و روانی خیلی بهش ضربه میزنن چون ۵ سالگی کامل خودش ...

هر چند ب باباش میگیم اصلا قبول نمیکنه، یکی از دلایلش رو هم میگه زودانزالی پیدا میکنن اونایی ک در سن پایین ختنه میشن

اصلا دو دل نباش ، شاید فقط روز اول اذیت شه بعدش دیگه راحت میشه 

من بیشتر از این میترسم ی وقت خدای نکرده مشکل تنگی ادرار پیدا نکنه

هر چند ب باباش میگیم اصلا قبول نمیکنه، یکی از دلایلش رو هم میگه زودانزالی پیدا میکنن اونایی ک در سن ...

اتفاقا فقط سن پایین خوبه من که سن پایین خیل راضی بودم پس تا کوچیکه انجام بدین

هر چند ب باباش میگیم اصلا قبول نمیکنه، یکی از دلایلش رو هم میگه زودانزالی پیدا میکنن اونایی ک در سن ...

بعضیارو هیچ جوره نمیشه قانع کرد 

ولی شما پسرتون حتما ببرین ، من از هر دکتری پرسیدم گفت قبل ۳ ماه بهترین زمانه  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
بعضیارو هیچ جوره نمیشه قانع کرد  ولی شما پسرتون حتما ببرین ، من از هر دکتری پرسیدم گفت قبل ۳ م ...

ممنون عزیزم

ب امید خدا شنبه قراره ببرمش

راضی بودین با کدوم‌ روش؟

اره خیلی 

حلقه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
پسر اولم سه ماهگی سنتی بچه دوم هفت سالگی بازم سنتی

سلام عزیزم لطفا بگو دسر دومتون رو با بیهوشی ختنه کردین؟ بیمارستان بردین؟ چون تو سن بیشتر از یسال میگن مشکله ، دوقلوهای منم ۴ سالشونه هنوز نبردم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
سلام عزیزم لطفا بگو دسر دومتون رو با بیهوشی ختنه کردین؟ بیمارستان بردین؟ چون تو سن بیشتر از یسال میگ ...

نه اصلا بی هوشی چیه دکتر براش امپول بی حسی زد .بچمم اصلا اون لحظه جیغ و غربت بازی در نیاورد بعدش اومدیم خونه فقط میترسید شب هم بلند شده بود راه میرفت و بازی اتگار نه انگار🤣