2777
2789
عنوان

ختنه ی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 44 پست

من32روزگی ختنه کردم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر اولم نوزده روزه بود که ختنه کردم پسر دوم سی و پنج روزه بود هردو هم حلقه بود هرچی سن کمتر ختنه کنی راحت تره چون نوزاد خیلی تموم نمیخوره که اذیت بشه بعد حتما بعدازباز کردن پوشک بشورش با آب ولرم و شامپو بچه تا خلقش زودتر بیفته 

وای داره خیلی دیر میشه ببر حتما ختنه کن ، هر چی بزرگتر شه درد و اذیتشم بیشتره  من بچم ۴۰ روزه ...

خواهرزادم دو سالشه هنوز خنته نکرده، باباش میگه ۵ سالگی باید ختنه کنم اگه زودتر ختنه بشه مشکلات زودانزالی و هزار تا درد دیگه میگیره.

میگه با ی فوق تخصص صحبت کرده اون این پیشنهاد رو بهش داده

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

نمیدونم چرا حس میکنم ختنه باعث میشه آلت خوب رشد نکنه پسر داشته باشم ختنه نمیکنم میزارم وقتی بزرگ و ب ...

نه اصلا ربطی نداره 

یکی از دوستام بچش ختنه نکرد ، همش عفونت ادراری میگیره 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
چند تا سایت دیدم نظر داده بودن سنتی بهتر از حلقه است. اونم در سن بالای دو سال منم موندم والا

من چیزی ک تجربه دارم رو میگم عزیزم

پسر خودم رو دوماهگی ب روش حلقه ختنه کردیم خیلی راحت بود و اصن اذیت نشد

اما برادرزادم یک سالش بود و ب روش بخیه واقعا اذیت شد الان هم گوشت اضافه اورده

آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
پسر اولم سه ماهگی سنتی بچه دوم هفت سالگی بازم سنتی 

سنتی چطوره عزیزم ؟ درد زیاد داره بچه اذییت میشه ؟

برای کدومشون رو بیشتر راضی بودین سن بالاتر یا پایین تر ختنه شده ؟

من پسرمو نه ماهگی ختنه کردم با روش حلقه 

ده روزه خوب شد. فقط باید اون پمادو سروقت بمالی 

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
نه بابا اصلا این چیزا نیست احتمالا اونا یه مشکل دیگه ای داشتن  ولی اسی به نظرم سه ماهه هم دیره ...

برا شنبه نوبت دارم ولی خیلی دودلم

خواهرزادم دو سالشه هنوز خنته نکرده، باباش میگه ۵ سالگی باید ختنه کنم اگه زودتر ختنه بشه مشکلات زودان ...

وا چه حرفا ، تازه دارم میشنوم 

از لحاظ روحی و روانی خیلی بهش ضربه میزنن چون ۵ سالگی کامل خودش متوجه میشه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
برا شنبه نوبت دارم ولی خیلی دودلم

اصلا دو دل نباش ، شاید فقط روز اول اذیت شه بعدش دیگه راحت میشه