2777
2789
عنوان

ختنه ی نوزاد

1396 بازدید | 44 پست

دوستان شما پسرتون رو چند ماهگی یا چند سالگی ختنه کردین و به کدوم روش ؟

حلقه یا سنتی؟

نی نی من ۳ ماهشه میخوام ختنش کنم ولی میترسم.

میگم زوده خدای نکرده بعدها براش مشکلی پیش نیاد.

شماهایی ک سابقه ی ختنه ی بچه هاتون رو دارین لطفآ بگین در چه سنی و کدوم ‌روش بهتره ؟؟

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

ماه اول بهترین زمانه از نظر پزشکی..حلقه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که دیر ختنه میکنن بچه رو عذاب میدن ب بچهاشون 

چون بچه موقع ادرار خیلی اذیت میشه 

ما اینجا بچه هارو توی چهله هستن ختنه میکنن هم درد زیادی نداره هم بوه هنوز نمیدونه چی هست

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
اونایی که دیر ختنه میکنن بچه رو عذاب میدن ب بچهاشون  چون بچه موقع ادرار خیلی اذیت میشه  ...

خیلیها دیدم میگن توی ماهای پایین مشکل ادرار پیدا کردن والا ادم میترسه

4 ماهش بود طفلک😢گفتم قبل اینکه سینه خیز یا چیز دیگه ای یاد بگیره ببریم دکتر گفت راحته استامینوفن و.... لازم نداره ولی وقتی از اتاق آوردنش بیرون بس گریه کرد و عرق ریخت حالم بد شد اون شب اصلا خواب نداشت با استامینوفن و دیفن هیدرامین خوابوندیمش تا 3 روز شوهرم عوض می‌کرد من تحمل نداشتم. نمیدونم چرا دکترا میگن از اتاق برین بیرون. حلقه بود

دو ماهگی حلقه بود زودی هم خوب شد ولی برادرزادم یک سالگی ختنه شد خیلی اذیت شد و ب روش بخیه

چند تا سایت دیدم نظر داده بودن سنتی بهتر از حلقه است. اونم در سن بالای دو سال

منم موندم والا

وای داره خیلی دیر میشه ببر حتما ختنه کن ، هر چی بزرگتر شه درد و اذیتشم بیشتره 

من بچم ۴۰ روزه بود ختنش کردیم ، با حلقه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...