2777
2789
عنوان

سلام من باردارم

170 بازدید | 20 پست

دوستان من پنج روز مونده به موعدم متوجه شدم باردارم . با پنج تا بی بی چک که دقیق نشون داد .امروز دو روز مونده به موعدم رفتم ازمایش دادم که مثبت بود دکتر گفته دو هفته دیگه برم برای سونوگرافی .الانم درد پریودی دارم بنظرتون زودتر میتونم برم سونوگرافی بدم اخه میترسم خارج رحمی باشه ابن اولین بارداری من هست .و اینکه بجز درد بارداری و بزرگ شدن و سفت شدن سینه ها علائمی ندارم 

مبارک باشه اقدام چندم باردار شدین؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خارج رحمی باشه الان مشخصه نمیشه ساک بارداری رو هفته پنج سونو نشون‌میده

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
بارداری پوچ  مگ الکیه  استراحت کن  روزای اوله  درد ها عادیه  زودترم  ...

هیچ دلیلی ندارم ولی میترسم .اصلام هیچ احساسی ندارم که باردارم شماهم اولش اینطور بودین .من باور نمیکنم

درد طبیعیه انقد چیزای منفی رو به خودتون جذب نکنید چرا باید خارج رحمی باشه اخه

نمیدونم یکی بهم گفت شاید اینطور باشهنیست به همین خاطر سونو نوشتن دیگه رفته رو مخم میترسم

هیچ دلیلی ندارم ولی میترسم .اصلام هیچ احساسی ندارم که باردارم شماهم اولش اینطور بودین .من باور نمیکن ...

اره من خودم تا سونو نرفته بودم  باورم  نمیشد  دیگ  ۶ هفته رفتم  ساک و نی نی و دید الان باورم شده 

البته من حاملگی دوممه

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
هیچ دلیلی ندارم ولی میترسم .اصلام هیچ احساسی ندارم که باردارم شماهم اولش اینطور بودین .من باور نمیکن ...

منم درد پریودی داشتم همش احساس می‌کردم میخوام پریود بشم ولی نمیشدم بی بی چک زدم مثبت شد 

و دل درد داشتم دکتر گفت شاید خارج از رحمه رفتم سونو دادم خداروشکر خارج رحم نبود

نمیدونم یکی بهم گفت شاید اینطور باشهنیست به همین خاطر سونو نوشتن دیگه رفته رو مخم میترسم

ول کن عزیزم

اگه بخوای از الان انقد منفی فکر کنی و استرس بگیری از پا درمیای

همون موقع که بهت گفتن برو سونو

تا اخر بارداری انقد چیزای عجیب غریب برات پیش میاد که نگو

مثلا من الان فقط شاخ در نیاوردم وگرنه همه جور مسائلو تجربه کردم سر بارداریم