2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۰ تومن

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
واسه فطریه یه وام باید بگیریم فکر کنم .‌ما ۵ نفر هستیم 

همون چیزی که می‌خورید رو پول ۳ کیلوش رو میدید به فقیر...

چه نان باشه چه هر مدل برنج؛

بستگی داره و مبلغ فطریه اش فرق داره

فطریه و خمس و کفاره و زکات که واجبه فقط به خاطر این هست که اگر همه مردم ایران واجبات شون رو پرداخت کنن دیگه فقیری نمی‌مونه

این پولها تمام به فقرا میرسه

اینکه آدم خودش خوب غذا بخوره پس نباید خسیسی اش بیاد یه فقیر مثلا وعده ای یه نان راحت بخوره

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
مطمعنی به  فقرا میرسه؟

بله مطمئن هستم  

چون خیلی ها رو میشناسم معلول و ناتوان یا فقیر هستن و از همین کمیته امداد و خیریه ها دارن خرج زندگی شون رو میگیرن؛

خیلی زلزله زده ها هم با کمک کمیته امداد و خیریه ها خانه هاشون رو بازسازی کردن یا مجدد شاغل شدن؛

از خیلی افراد تو زندگی ام شنیدم که با همین پول صدقات و فطریه و کفاره و خمس مردم نیاز مالی شون رو برطرف کردن و صاحب خانه کوچک در حد نیازشون یا شغل شدن؛

زیبایی دستورات خدا همینه که نگفته مثلا پولها خرج دین و مسائل دیگه بشه همه رو گفته خرج نیازمندان بشه و اگر واقعا همه واجبات دینی شون رو پرداخت کنن دیگه نیازمندی نمیمونه  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀