2777
2789
عنوان

شوهرم منو قال گذاشت😑

2869 بازدید | 71 پست

سلام خانوما. امروز من قرار بود برم خرید ب شوهرم گفتم کارتتو بده برم برا خونه خرید کنم گفت پول ندارم گفتم اشکال نداره خودم تو کارتم دارم تو فقط بچه هارو نگه دار تا برم خریدمو بکنم گفت نه صبر کن یه چایی بخورم می برمت اونجا تو ماشین من و بچه ها منتظر می مونیم تو برو خریداتو بکن بزار داخل ماشین . منم گفتم باشه بچه هارو حاضر کردم رفتیم. رفتم ۴تا پلاستیک پر میوه و سیب زمینی و پیاز و اینا بود من دوتاشو رفتم داخل ماشین گذاشتم گفتم دوتا دیگه پلاستیک هست برم اونارو بیارم کیف و گوشیمم گذاشتم داخل ماشین فقط کارت عابرمو برداشتم.وقتی برگشتم ماشین نیس. سه بار تا اخر خیابون رفتم و برگشتم. رفتم از یه مغازه زنگ زدم ب گوشی شوهرم خاموش بود ب گوشی خودم زنگ زدم اونم خاموش بود ب گوشی دوم شوهرم زنگ زدم مشغول شد تو یه مغازه نزدیک ۴۰ دقه منتظر موندم دیدم هیچ خبری نشد یه اژانس گرفتم خداروشکر کارت عابرم همراهم بود. از گوشی راننده زنگ زدم شوهرم گفت خونه ایم حوصله نداشتم برات صبر کنم بیای.من خیلی ناراحتم از دستش حالا میخام تلافی کنم کارشو چکار کنم؟

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی خونه جرش ندادی 

من بودم خونرو رو سرش خراب میکردم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

چه عجیب!!!!!!!! 

چشونه این مردا 

احتمالا بحث نکردین یا خیلی معطل کنی ؟

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

خرید خونه رو بنداز گردن خودش یعنی چی حوصله ندارم مگه میخاد کوه بکنه

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

ببخشیدا هم بی شعوره هم بی غیرت😐

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!