2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری

1593 بازدید | 10 پست

سلام.من ۵ساله اقدامم ولی هنوز حامله نشدم..مشکلم پلی کیستیک هستش و ذخیره تخمدان ۱۱...شوهرم سالمه شکر خدا..

نمیدونم زیر نظر یه دکتر باشم یا برم مرکز ناباروری..البته تو این ۵سال فقط چن بار گلوکوفاژ خوردم ک اونم حالمو بد میکنه.ولی توصیه همه ورزش..وزنمم آوردم پایین..حالا نمیدونم چیکار کنم برم مرکز ناباروری یا نه نکنه سریع بگن آی یو آی یا آی وی اف یا مث موش آزمایشگاهی ب من نگا کنن😥😥😣😣

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذخیرت خیلی خوبه حتما پیش ی دکتر خوب تو شهرتون برو نه پیش هر دکتری 

خب چون پلی کیستیک هستم ذخیرم بالاس

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
عزیزم ، اگر واقعا ۵ساله اقدام می کنی و بچه دار نشدی برو کلینیک ناباروری، ممکنه بعدها شرایط سخت تر بش ...

اقدام میکنم ولی هیچ درمانی هم نکردم..برا من میگن فقط ورزش

اگ میخوای الکی موش ازمایشگاهی نشی فقط برو پیش دکتر زهرا خلج سریع جواب میگیری من به چشم دیدم مطبش توی سعادت اباده شخصی معاینه میکنه احترام قائله توی مرکز مام هم هست همین دکتر ولی خب مطب بهتره و راحت تره دیگه همه سوالاتم میپرسی