2777
2789
عنوان

مادرشوهرش بدون اجازه میاد خونمون

647 بازدید | 39 پست

ما طبقه بالا هستیم یهو کلید میندازه میاد تو دیگه خسته شدم به شوهرمم اعتراض میکنم میگه مگه چیه اومد سبزی خوردن گذاشته رفته نخواسته بیدارت کنه خونه جاریا و دخترانش همینجوری می‌ره همه تو یه ساختمون ۶واحدی زندگی میکنیم واحد به نام همسرمه ولی نمیتونه بفروشه تا وقتی مادرش ندست میگم بریم اجاره میگه دیوونم ماه ۴تومن اجاره بدم بگین چیکار کنم خسته شدم؟مثلا امروز صبح اومد سبزی پاک شده آورده واسم من خواب بودم 

میشه باورکن خیلی زود

شوهرت ک میره سرکار درو از داخل قفل کن 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

والا چون خونه بقیه هم همینطور میره ب نظرم خودتو خراب نکنی بهتره

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تذکر بده مثلا بگو پیامبر خدا گفته بدون اجازه در خونه هیچکیو باز نکنین 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

کلید بذار پشت در ،چند بار که پشت در بمونه دیگه تکرار نمیکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اینکارو کنم شوهرم دعوا میندازه خسته شدم ازشون

بندازه

کم کم عادت میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن