2777
2789
عنوان

مادرشوهرش بدون اجازه میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 39 پست

خانوما خودش قطعا ب ذهنش رسیده ک درو قفل کنه

نمیشه با شرایط ایشون دعوا پیش میاد

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی کار زشتیه 

تجاوز به حریم خصوصی شماست

میتونی درو قفل کن ولی یه طوری وانمود کن ک انگار از تو گیر داره و بسته میشه و باید با قفل باز شه 

بیا خوب باشیم:)                                                              
اخه اونا واسشون مهم نیست جاریام یکیش دخترخواهرش یکی دختر خواهر شوهرش باهم راحتن

مطمئن باش اونا هم راضی نیستن ولی مثل شما اونا هم نمیتونن اعتراض کنن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اصلا واسش مهم نیست به من میگه حمام رفتی صدام بزن بیام کیسه بکشمت ....

بنده خدا خیلی دلسوز و مهربونه که. فقط شاید نحوه ی ابرازشو خوب بلد نیست

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
اخه اونا واسشون مهم نیست جاریام یکیش دخترخواهرش یکی دختر خواهر شوهرش باهم راحتن

چی بگم آخه فقط تو معترضی قطعا اونم اینو نمیپذیره چون عادت کرده

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

اینکارو کنم شوهرم دعوا میندازه خسته شدم ازشون

اسی قبول دارم درست نیست این کار که میکنه اما اگه آدم خوبیه مثلا فضولی نمیکنه یا بیدارت نمیکنه و... طوری نیس زیاد سخت نگیر به چشم مادر خودت که نگاش کنی اصلا بدت نمیاد

بنده خدا خیلی دلسوز و مهربونه که. فقط شاید نحوه ی ابرازشو خوب بلد نیست

ادم خوبیه ولی من راحت نیستم باهاشون دلم نمی‌خواد مثلا سحری برم پیششون ولی اوناهمه باهمن شوهرمو من نمیرم ناراحت میشه

میشه باورکن خیلی زود

اسی قبول دارم درست نیست این کار که میکنه اما اگه آدم خوبیه مثلا فضولی نمیکنه یا بیدارت نمیکنه و... ط ...

نه آدم بدی نیست ولی خونه پسرشو خونه خودش می‌دونه خونه دخترشو خونه خودش می‌دونه مثلا اونشب اومد پیشم پریود بودم رفت سریخچال یه لیوان شیرموز خورد بعد رفت واس خودش قورمه گرم کرد خورد در صورتی که واس خودم گذاشته بودم خوب من اذیت میشم

میشه باورکن خیلی زود

ادم خوبیه ولی من راحت نیستم باهاشون دلم نمی‌خواد مثلا سحری برم پیششون ولی اوناهمه باهمن شوهرمو من نم ...

معلومه که زن خوبی هست اما شما انگار با خانواده ای که با هم اختلاف فرهنگی دارید وصلت کردید