2777
2789
عنوان

مادرشوهرش بدون اجازه میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 39 پست
یکی از دوستای سابقمم مادرشوهرش اینجور بود، حتی وقتی خونه نبودن میرفت همه جا رو میگشت. میگفتم از سر ک ...

مادرشوهرم وقتی شوهرم باش درمیزنه میگه زن وشوهرین ولی تنها باشم نه فقط هم سالن  آشپزخونه  میره

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دخالت کن نیست و وقتی شوهرت نیست میاد بنظرم سخت نگیر من اگه بودم برام مهم نبود ولی اگه دخالتگر و وقت نشناسه برخورد کن باهاش،چرا حرفتو مستقیم به خودش نمیگی به شوهرت میگی فکر میکنی اون به مادرش میگه نمیگه جانم تازه سعی میکنه تورو متقاعد کنه و بینتون بحث میشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ادم خوبیه ولی من راحت نیستم باهاشون دلم نمی‌خواد مثلا سحری برم پیششون ولی اوناهمه باهمن شوهرمو من نم ...

عزیزم دوتا قطب مخالفین فک کنم

شما سکوت تنهایی و دونفره دوس داری اونا شلوغی و کنارهم زندگی کردن و....

ولی همینکه آدم خوبیه قدرشو بدون هستن مادرشوهرایی که حتی راه دورم اذیت میکنن فحش میدن کتک میزنن تهمت میزنن و....

اگه با خواهرشوهرت صمیمی هستی مثلا بگو من مدلم اینه سکوت و تنهایی دوس دارم اما با ناراحتی و دعوا و لج بازی کاری نکن

دختر دایی منم مثل شما بود مامانش زد ب سیم اخر با بجه دوماهه کل اسباب اثاثیه شو اورد گفت طلاق میخام تا ماشین شوهرشم توقیف کرد اخر سر پسره رفته بود تو پاسگاه بچشو ببینه گفته بود بیا خونه میگیرم برگرد مامان دختره هم هیچ جهیزیه شو نداد گفت برو 😐😐😐

احساس میکنم دعا نویس دختر داییم عالی بوده 🤐🤐🍬

اگه دخالت کن نیست و وقتی شوهرت نیست میاد بنظرم سخت نگیر من اگه بودم برام مهم نبود ولی اگه دخالتگر و ...

اخه مادرش به جوری برخورد می‌کنه نمیتونی مثلا عزیزجان صدات میزنه یه کاری می‌کنه نتونی اعتراض کنی بهش یه بارم اعتراض کردم ولی یهویی اشکش اومد منم گفتم اشتباه متوجه شدی و بازم روز از نو تنها راهش رفتن ما از این جاست نمیدونم چه جوری راضی کنم

میشه باورکن خیلی زود

اخه مادرش به جوری برخورد می‌کنه نمیتونی مثلا عزیزجان صدات میزنه یه کاری می‌کنه نتونی اعتراض کنی بهش ...

فکر کنم از سر مهربونی میخواد بهتون رسیدگی کنه حالا با شوهرت منطقی صحبت کن و دلایلت رو بگو شاید تونستی قانعش کنی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

حس میکنم مادر شوهر خوبی داری.قصد بدی هم نداره.کلا مدلش اینجوریه 😁یبار برو بیرون بعد برو در خونشونو بزن بگو کلیدتو بده من کلیدامو گم کردم . قبلش کلید خودتو ببر  بده به کلید ساز یکاریش کنه که تغییر نکنه اما درو باز نکنه. سریع با کلیدی که ماورشوهرت داده جابه جا کن و بهش پس بده تا شک نکنه. 😁😁😁تا مدتی از دستش راحتی