2777
2789

کسی تونسته چسبندگی لوله هاش رو با دارو گیاهی برطرف کنه؟من لاپارا کردم گفتن مسدود مونده باز نشد 😢

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

دارو گیاهی رو چکار کنی دقیقا که لوله داخل شکمت باز بشه؟ بکنیش داخل تا بتونه باز کنه؟وقتی با عمل باز نشده با علف که باز نمیشه گل

دوباره عمل کن اما این دفعه دکترت رو عوض کن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی با عکس رنگی باز نشده به نظرت با دارو گیاهی باز میشه باید با عمل جراحی باز کنید

گفتم که عمل شدم بالا عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو گیاهی رو چکار کنی دقیقا که لوله داخل شکمت باز بشه؟ بکنیش داخل تا بتونه باز کنه؟وقتی با عمل باز ...

دکتر کریم زاده بیمارستان مادر یزد عملم کرد نمیدونم میترسم از عمل دوباره هم هزینش بالاست هم بیهوشی داره

دکتر کریم زاده بیمارستان مادر یزد عملم کرد نمیدونم میترسم از عمل دوباره هم هزینش بالاست هم بیهوشی دا ...

اگه میخوای باردار بشی یا باید دوباره عمل کنی تا لوله هات باز بشه یا iVF کنی. اگه ی لوله باز داری میتونی باردار بشی با همون ی لوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میخوای باردار بشی یا باید دوباره عمل کنی تا لوله هات باز بشه یا iVF کنی. اگه ی لوله باز داری میت ...

ای وی اف کردم و‌ یه بچه دارم اما دلم میخواست طبیعی باردار میشدم برای دومی 🥲یه بار طبیعی شدم که سقط شد و‌بعد  اون چسبندگی لوله گرفتم

ای وی اف کردم و‌ یه بچه دارم اما دلم میخواست طبیعی باردار میشدم برای دومی 🥲یه بار طبیعی شدم که سقط ...

ان شاالله دوباره هم باردار میشی.توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40