2777
2789

سلام دوستان من از وقتی پریود شدم همیشه 35 تا 40 روزه بودن بدون درد ولی این ماه 10 روز زودتر یعنی 25 روزه پریود شدم دو روز خون ریزی نسبتا کم داشتم و 5 روز لکه بینی کمر درد و دل درد و حالت تهوع و سردرد هم دارم طول روز هم خیلی حالم بده کسی میتونه کمکم کنه بگه علتش چی میتونه باشه؟؟؟ یعنی ممکنه کیست باشه؟؟؟ 

بیبی چک گذاشتی؟؟؟ یه تست بزن اول، شاید سیکلای قبلت بخاطر تنبلی تخمدان اینهمه طولانی بوده، اگ بیبی چک ...

آره زدم منفی بود. کمر درد و تکرر ادرار اعصابمو خورد کرده به خدا حوصله دکتر رفتنو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زدم منفی بود. کمر درد و تکرر ادرار اعصابمو خورد کرده به خدا حوصله دکتر رفتنو ندارم

شاید باردار باشی خو، بیبی چکتو اول صبح زدی؟؟؟ صبر کن دو سه روز دیگه هم بزن، حتما نشون میده

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
شاید باردار باشی خو، بیبی چکتو اول صبح زدی؟؟؟ صبر کن دو سه روز دیگه هم بزن، حتما نشون میده

آخه وقتی پریود شدم دیگه امکان بارداری مگه هست؟؟؟

نه والا ظهر بیبی زدم

آخه وقتی پریود شدم دیگه امکان بارداری مگه هست؟؟؟ نه والا ظهر بیبی زدم

حجم خون پریودت زیاد بوده؟؟؟ اگ زیاد بوده ک بارداریتو نقض میکنه، اگ در حد لک بینی بوده باشه امکان بارداری هست

حجم خون پریودت زیاد بوده؟؟؟ اگ زیاد بوده ک بارداریتو نقض میکنه، اگ در حد لک بینی بوده باشه امکان بار ...

دو روز خن ریزی داشتم همیشه کم بوده اینبار هم کم بود ولی در حدی بود که پد بذارم بعد اون حدود 5 تا 6 روز لکه بینی دارم میبینم لباس زیرم لک افتاده . واقعا نمیدونم دردم چیه میترسم برم دکتر از اینکه بگه مریضی بدی دارم میترسم

دو روز خن ریزی داشتم همیشه کم بوده اینبار هم کم بود ولی در حدی بود که پد بذارم بعد اون حدود 5 تا 6 ر ...

نه باووووو اصلا ترس نداره که، توام هیچ بیماری نداری، تلقین نکن ب خودت،  بخاطر ماه رمضون و تغییر رژیم غذایی ناخودآگاه سیکل با مشکل مواجه میشه، زودتر میشی یا دیرتر میشی، من پارسال یه هفته عقب انداختم و فکر میکردم باردارم، رفتم دکتر گفت ک بخاطر تغییر رژیم غذاییه، امسالم ک چهار روز جلو انداختم، پیش میاد نگران نباش، بخاطر تغییر فصل هم میشه،