2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مخصوصا اگر دارویی خورده باشی که با قرص جلوگیری تداخل داشته باشه من خودم بخاطر آنتی بیوتیک قوی که ...

عزیرزمینی مبارک باشه🥰

چه قرص هایی تداخل باهاش دارن؟

بله مخصوصا اگر دارویی خورده باشی که با قرص جلوگیری تداخل داشته باشه من خودم بخاطر آنتی بیوتیک قوی که ...

واقعا؟همون روز ک آنتی بیوتیک خوردی یعنی رابطه داشتی؟یا کلا اون دوره دیگ اطمینان نیس بش؟

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  
اگه هرشب بخوری نه،امکان نداره...اینایی که میگن با قرص باردار شدن،قطعا یه شب یادشون رفته 

هر شب خوردم گوشیم رو تنظیم کرده بودم رو ساعت که اگر هم فراموش کنم گوشیم زنگ بخوره یادم نره

کیانا.کیان.کارِن
عزیرزمینی مبارک باشه🥰 چه قرص هایی تداخل باهاش دارن؟

گوشم صدا میداد رفتم برام نوار گوش و ام آر ای نوشت و یه سری قرص خارجی بود داد میخوردم اماتو فکر نبودم که قرص ها چی هست نپرسیدم.و نمیدونستم قرص جلوگیری و آنتی بیوتیک با هم نمیسازن بعد که فهمیدم باردارهستم قرص ها رو نشون دکتر زنان دارم گفت همین ها اثر قرص رو کم کردن

کیانا.کیان.کارِن
هر شب خوردم گوشیم رو تنظیم کرده بودم رو ساعت که اگر هم فراموش کنم گوشیم زنگ بخوره یادم نره

منم الان شش ساله میخورم...هرشبم سر هرتایمی یادم بیاد.حتی بوده یه شب یادم رفته شب بعدی دوتا باهم خوردم...حتما باهاش انتی بیوتیک خوردی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اخه همیییشه من روز چهارم حتی ی ساعات خاصی میشدم

نگران نباش حالا باردار هم بودی دیگه کاریش نمیشه کرد عزیزم. من که تو غریبی و تک و تنها بچه سوم تو راهه چی بگم .انشاالله اگر باردار باشی هم خیر توش هست هستند کسایی که کلی پول خرج میکنن و ...

کیانا.کیان.کارِن
منم الان شش ساله میخورم...هرشبم سر هرتایمی یادم بیاد.حتی بوده یه شب یادم رفته شب بعدی دوتا باهم خورد ...

بله چون برای گوشم بود و خارجی بود فکر نمیکردم آنتی بیوتیک باشن بعد فهمیدم که دکتر زنان گفت مگه چی بود داروهات نشونش دادم گفت همین ها کارت ساختن وگرنه پسرم ۵سالشه کل ۵سال قرص خوردم

کیانا.کیان.کارِن
گوشم صدا میداد رفتم برام نوار گوش و ام آر ای نوشت و یه سری قرص خارجی بود داد میخوردم اماتو فکر نبودم ...

اهااا عجب منم اصلا به این مورد فکر نمیکردم ..

عیب نداره عزیزم شما باتوجه ب شرایطت تلاشتو کردی که باردار نشی اما حالا که شدی خواست خدا بوده که مطمئنا مصلحتت رو خدا میخواسته ان شالله که کوچولوتون صحیح و سالم زیر سایه پدرمادرش ب دنیا بیاد و پاقدمش براتون پر از خیر و برکت باشه 🥰😍

واقعا؟همون روز ک آنتی بیوتیک خوردی یعنی رابطه داشتی؟یا کلا اون دوره دیگ اطمینان نیس بش؟

کل دوره قرص رو میخوردم از اول پریودیم بودم آنتی بیوتیک ها رو شروع کرده بودم و روز اول پاکی ظاهرا کلکم کنده شده

کیانا.کیان.کارِن
بله چون برای گوشم بود و خارجی بود فکر نمیکردم آنتی بیوتیک باشن بعد فهمیدم که دکتر زنان گفت مگه چی بو ...

من ماما همون روز اول بهم گف باهاش آنتی بیوتیک نخور که بی اثرش میکنه...دیگه میترسم باهاش حتی یه استامینوفن نمیخورم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم