2777
2789
عنوان

لطفا دم سحرهستش دعاکنید برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 36 پست
ببین یه چیزی بگمت، ببشتر ادما تو طیف اتیسم هستن یکی کمتر یکی بیشتر فقط خودمون خبر نداریم  پسر ...

من تست اوتیس دادم منفی بود ولی دکتر قبول نکرد گفت این جیغ وداد وبیقراری میتونه علائم اوتیس باشه صددرصد نگفت ک پسرمن داره اتفاقا گفت همه دارن بسته ب درجه شدید وضعیف هستش ولی متاسفانه من خیلی بردم دکتر وانداختن بگه رو ب دارو اعصاب تا ی بچه ی شیطون تبدیل شد ب ی بگه ی دور ازجونش وحشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای باز شدن زبونش، ابنبات یا چیزاییکه لیس زدنیه نده، زیاد نزار جلو تی وی باشه براش تا میتووونی کتاب شعر بخون بزار اخرای شعر رو خودش بگه، کارتای بازی بخر براش که کلمه دارن، تشخیص اتیسم خیلیییی کار سختیه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
برای باز شدن زبونش، ابنبات یا چیزاییکه لیس زدنیه نده، زیاد نزار جلو تی وی باشه براش تا میتووونی کتاب ...

کارتون های خارجی خیلی نگاه میکنه انگلیسی رو بهترازفارسی بلده ودوس داره ومتاسفانه علت دیر حرف زدنش همین تلویزیون شد

من تست اوتیس دادم منفی بود ولی دکتر قبول نکرد گفت این جیغ وداد وبیقراری میتونه علائم اوتیس باشه صددر ...

ککی گفته جیغ و داد غیر طبیعیهههه؟؟!!!! واقعاااا برام جای تعجبه که دکتر از جیغ و داد اینو تشخیص داد! همه ی بچه ها تو سنی جیغ و داد دارن ولی اینکه تو چشمات نگاه نکنن از صدای بلند نور زیاد واکنش غیر طبیعی نشون بدن و به جسمی وابسته باشن اینها نشونه ی بارزش هست فقط که حرف زدن نیست.. وقتی زبون سنگین باشه نتونی بحرفی خو عصبتنی میشی جیغ میزنی 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
کارتون های خارجی خیلی نگاه میکنه انگلیسی رو بهترازفارسی بلده ودوس داره ومتاسفانه علت دیر حرف زدنش هم ...

همینه دیگه کارتون انگلیسی دیده مغزش گیج شده 

همینه دیگه کارتون انگلیسی دیده مغزش گیج شده 

زبون مادریشو فراموش کرده😂 

دختر منم خیلی دیر حرف زد الا دوسال و هشت ماهشه بدون اینکه من بهش صلواتو یاد بدم ،شنیده فقط ،میگه خودش 

نگران نباش استارتر

هعلائم بچه شماچی بود الان درچ وضعی هستش عزیزم؟

بجای من میگف خودم.. که معمولا بچه های اتیسم کلمه ی من رو بکار نمیبرن، از بچه ها فراررری بثد ازینکه بچه ای بهش میخورد یا دستش بهش میخورد کاملا واکنش ترس داشت و دیر زبون باز کرد... اسباب بازیهاش رو ردیفی و بصورت تکراری میچید... الان کلاس اوله عین معلمی درس میده شیطونه و سر به سر همه میزاره البتهههه هنووووز از بچه ها فراریه و باهاشون ارتباط نمیگیره و دکتر تشخیص درونگرا داده. ولی گاهی هم به داشتن دوست علاقه نشون میده 

سه سالشه هنوز نمیتونه واضح حرف بزنه وجمله بگه خیلی جیغ وداد میکنه بداخلاق وپرخاشگرشده

نگران اصلا نباش پسر همکارم کارتون انگلیسی میدید ، این پسر شما شده بود ، اون اصلا حرف نمی زد خیلی گنگ چند تا کلمه میگفت ، ۴ سالش تمام شده بود جمله نمیتونین بگه یعنی کلا نمی تونست حرف بزنه ، براش دکتر گفت تاخیر زبانی پیدا کرده ، برا گفتار درمانی الان حرف میزنه واضح و کارتون هاش رو هم دوباره شروع کرده ، من دو سه مورد دیگه هم دیدم پس نگران اصلا نباش ،

بهش برچسب نزن ،به دکترا هم اعتماد نکن ،چرا داروی اعصاب به بچه دادی،ببرش تو جمع بچه ها ،پارک و اینطور جاها،یه مدت وقتی جیغ و داد داره محلش ندع اصلا کی ها جیغ و داد می کنه ،،پسر خودم خیلی دیر حرف اومد چار سالگی ،یه مدت هم لکنت گرفته بود قفل می کرد رو یک کلمه ،یه جا بند نمی شد ،خدارو شکر همین که زبونش باز شد تمرین می کردم باهاش یواش یواش راه افتاد ،بهش تخم کبوتر بده،رگهای هولش رو بگیر یا بده یه آدم وارد،اصلا هم به خودت و بچه استرس نده،راستی چقدر بغلش می کنی نوازشش می کنی ،

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
سه سالشه هنوز نمیتونه واضح حرف بزنه وجمله بگه خیلی جیغ وداد میکنه بداخلاق وپرخاشگرشده

با دعا حل نمیشه ببر گفتار درمانی اگه وسعت می‌رسه! جیغ و دادش هم به خاطر همین حرف نزدنش هست. اگه بتونه حرفاش رو بفهمووه خوب میشه.

من این راه رو ۶ سال پیش رفتم. در عرض ۴ ماه کاااامل راه افتاد. البته من تهرانم و یه مرکز گفتاردرمانی معتبر می‌بردم هفته‌ای ۳ بار روزی سه ساعت