اگه اشتباه نکنم تو مهر انگار موقع ثبت نامش بود قبلا میخوام بدونم با این رییس جمهور بازم لاتاری میشه ثبت نام کرد امید داشت هرچند منکه توهمه چیز بدشانسم اونکه چیز محالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موهات و کوتاه کن و اصلا بهش فک نکن و اینکه تا میتونی از اون زن فاصله بگیر حتی شده به ظاهرش باهاش خوب ...
نمیدونموچقدر بشه منو درک کرد اما من نمیتونم تحمل کنم یعنی تاحدی که من دوهفته اس موهامو کوتاه کردن شال بستم به سرم تو خونه که حس نکنم کوتاهه برا بقیه اسونه میگن بلند میشه اما من دارم تیکه تیکه میشم که بخاطر یه زن عوضی موهام هیکلم ارامشم و یه موضوع نابود شد حقه من نبود تواین سن انقدر زجر بکشم من از ۶ماه پیش اصلا نتونسم خواب اروم داشتم همش درد دارم توخواب ارامش ندارم غدای درست نمیتونم بخورم درعرض دوماه ده کیلو کم کردن واقعا چیز کمی نیس
نه به مدرک زبانم کاری ندارن اتفاقا مصاحبه رو خودتون انتخاب میکنید ک به چه زبانی انجام بشه و میتونید ...
میگم برای گرفتن گرین کارت، چقدر باید اونجا اقامت کرد؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من کمتر از یک ماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم😂😂😂 دخترم تنها کاری ک میتونی بکنی از روان پزشک کمک بگیر بعد ...
من گوشت تنم اب شد از فشارایی که روم بود چون دوسه ماه هیچی نمیخوردم اصن شرایطی که برام بوجود اومد قابل گفتن نیس این وزن کم کردنه توحالت نرمال نبوده عزیزم
خب چی شد از طریق تحصیلی اقدام نکردی اپلای برای ارشد یا دکترا من چون رشته ام ...
راستش اونجوری دردسر زیاد داره حتما باید مدرک زبان داشته باشی و مقاله های درست و حسابی ک فول فاند بشی منم حوصله این چیزارو ندارم بآ خودم گفتم اگه لاتاری شد ک شد وگرنه نمیرم😂😂😂