2777
2789
عنوان

کسی میدونه سالانه کسی لاتاری ثبت نام میکنن و امکان اکی شدنش هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 125 پست
من اگه برم یه رشته ای درس میخونم بعدم میرم همون کار و ادامه میدم

سلام من پیام های شما رد خوندم 

نوشته بودی ۴  ۵  ساله داری ثبت نام میکنی  منم امسال نوشتم 

ولی فکر میکنم کاش تحصیلی اقدام کرده بودم  منظورم اینکه کلا از ۵ سال پیش اقدام میکردم ...

شما تحصیلی اقدام کردی؟ منظورم این مدت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات و کوتاه کن و اصلا بهش فک نکن و اینکه تا میتونی از اون زن فاصله بگیر حتی شده به ظاهرش باهاش خوب ...

نمیدونموچقدر بشه منو درک کرد اما من نمیتونم تحمل کنم یعنی تاحدی که من دوهفته اس موهامو کوتاه کردن شال بستم به سرم تو خونه که حس نکنم کوتاهه برا بقیه اسونه میگن بلند میشه اما من دارم تیکه تیکه میشم که بخاطر یه زن عوضی موهام هیکلم ارامشم و یه موضوع نابود شد حقه من نبود تواین سن انقدر زجر بکشم من از ۶ماه پیش اصلا نتونسم  خواب اروم داشتم همش درد دارم توخواب ارامش ندارم غدای درست نمیتونم بخورم درعرض دوماه ده کیلو کم کردن واقعا چیز کمی نیس 

نه به مدرک زبانم کاری ندارن اتفاقا مصاحبه رو خودتون انتخاب میکنید ک به چه زبانی انجام بشه و میتونید ...

میگم برای گرفتن گرین کارت، چقدر باید اونجا اقامت کرد؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نمیدونموچقدر بشه منو درک کرد اما من نمیتونم تحمل کنم یعنی تاحدی که من دوهفته اس موهامو کوتاه کردن شا ...

من کمتر از یک ماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم😂😂😂

دخترم تنها کاری ک میتونی بکنی از روان پزشک کمک بگیر بعدم سر خودت و خیلی گرم کن حتما زبان بخون و پیاده روی زیاد برو بعدم به تغذیت برس

میگم برای گرفتن گرین کارت، چقدر باید اونجا اقامت کرد؟

ببین من لاتاری و یه چیزایی میدونم ک ۵سال بعد از اقامت سیتیزن میشی

و اینکه تو این ۵ سال حتمااااا باید در سال ۶ ماه تو خاک آمریکا زندگی کرده باشی هرچند ک بازم میتونن از رفت و آمد زیادت ایراد بگیرن

نه عزیزم من فقط لاتاری ثبت نام میکردم

خب چی شد از طریق تحصیلی  اقدام نکردی  اپلای  برای ارشد یا دکترا 

من چون رشته ام رو دوست نداشتم سرسری گرفتم  اما میگم کاش با همون ادامه داده بودم 😣

من کمتر از یک ماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم😂😂😂 دخترم تنها کاری ک میتونی بکنی از روان پزشک کمک بگیر بعد ...

من گوشت تنم اب شد از فشارایی که روم بود چون دوسه ماه هیچی نمیخوردم اصن شرایطی که برام بوجود اومد قابل گفتن نیس این وزن کم کردنه توحالت نرمال نبوده عزیزم

خب چی شد از طریق تحصیلی  اقدام نکردی  اپلای  برای ارشد یا دکترا  من چون رشته ام ...

راستش اونجوری دردسر زیاد داره حتما باید مدرک زبان داشته باشی و مقاله های درست و حسابی ک فول فاند بشی منم حوصله این چیزارو ندارم بآ خودم گفتم اگه لاتاری شد ک شد وگرنه نمیرم😂😂😂

من کمتر از یک ماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم😂😂😂 دخترم تنها کاری ک میتونی بکنی از روان پزشک کمک بگیر بعد ...

فکنم همون بحث لاتاری واسه ما جذاب تربشه حداقل چنددقیقه از بدبختیام دورم کنه

من گوشت تنم اب شد از فشارایی که روم بود چون دوسه ماه هیچی نمیخوردم اصن شرایطی که برام بوجود اومد قاب ...

والا منم تو حالت نرمال نبود داشتم جون میدادم

ولی هر کار میکنی بعدش حتما برو دکتر روان شناس یا روان پزشک به نظرم باید یه مدت قرص مصرف کنی تا حالت بهتر بشه

اینجور مواقع باطل سحر میگیرن که؛ کسی نمی شناسی برات انجام بده؟ با برو پیش ی آدم یا روحانی خیلی خوب ت ...

کسی نمیشناسم اصلا واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم همسنیام میبینم که هیچکدوم سختیا منو نکشیدن