2777
2789
عنوان

کسی میدونه سالانه کسی لاتاری ثبت نام میکنن و امکان اکی شدنش هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 125 پست
به این فک کن ک چند سال دیگه ک سنت رفت بالا از اینکه میتونستی تلاش کنی ولی تلاش نکردی پشیمونی تا میت ...

من همیشه این حرف از مامان بزرگم تو ذهنم بود والان دارم زجر میکشم که بخاطر همین اتفاق لعنتی که برام افتاد باید تمام ارزوهامو ببوسم بذارم کنار و همین الانش پشیمونم ازاینکه چرا اینجوری شد فکن از الان عذاب بکشی چه برسه چندساله دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه ناراحتت نمیکنه بگو چی شده؟

نمیدونم به اینکه شر یکی بگیرتت اعتقاد داری یانه به دعا طلسم من خرافاتی نبود همشم بادوستام سراین موضوعا بحث داشتم که نه اینا وجود نداره اما خب به معنای واقعی با پوست وخون درکش کردم که اره بدم وجود داره اگه پرش بگیرتت تا کامل ازبینت نبره ولت نمیکنه

منظورت آدمه یا ....؟

یه زن  که تو کار دعا وطلسم بود و براخانوادش دعا گرفته بود که هرکس بهشون نزدیک شه نابود میشه من اتفاقات خیلی عجیب غریبی برام افتاد که واقعا هیچ دخالتی توشون نداستم 

برا ما هم یه زن گرفت متاسفانه این چیزا هست ولی سعی کن خودت و خیلی درگیرش نکنی

چجوری باید مطمئن شد که دیگه اثر نداره چون من مامانم نمیدونه جریانو ولی بهم میگه مثل شمع داری جلو چشم اب میشی واقعا حالم خوب نیس و انگار تمومی نداره تا ازبینم نبره تموم نمیشه

چجوری باید مطمئن شد که دیگه اثر نداره چون من مامانم نمیدونه جریانو ولی بهم میگه مثل شمع داری جلو چشم ...

ببین فقط دنبالش نرو و اصلااااا بهش فک نکن

تنها کاری ک میکنی برو پیش روان پزشک و سعی کن شاد زندگی کنی خودش تموم میشه

ببین فقط دنبالش نرو و اصلااااا بهش فک نکن تنها کاری ک میکنی برو پیش روان پزشک و سعی کن شاد زندگی کن ...

نه نمیخوام بهش فکنم امابعد اون قضیه اصلی که اتفاق افتاد که کامل ربط داشت به اونا وضربه ی اصلی رو اونجا خوردم که ۶ماه کلا همچیمو از دست دادم که بخوام بگم خیلی طولانیه سرت درد میگیره.اما بعد اون اتفاقات ریز به ریز بد داره میفته مثلا کوچکترینش اینکه موهای من تاخط باسنم بود نمیخوام بترسی اما من میرم حموم ومیام حس میکنم کنار گوشم یهدچیز سنگینه میبینم تمام موهام چسبیده به هم مثل یه تیکه سنگ شده شاید بگی دارم دروغ میگم اما این اتفاق افتاد هرکار بگی کردم انواع ماسک ارایشگاه بردم ده روز کامل من خداشاهده چون نمیخواستم کوتاه کنم عاشقشون بودم به یه سمت میخوابیدم روشون نمیشد بخوابی چندتا دکتر بردم هر سه تاشون بهم گفتن تو حتی اگه چندماهم شونه نزده باشی هراتفاقی افتاده باشه اینجوری نمیشه برو سرکتاب باز کنه یه چیزی بود گرفته به موهات خیلیه یه دکتر اینو بگه کاری به حرف اون نداستم خودم میدونسم بخاطر چیه از ۶ماه پیش اومده بود سرم اما اینکه تمومی نداره عذاب اوره وخیلی الکی من همه موهامو چیرم 

چجوری باید مطمئن شد که دیگه اثر نداره چون من مامانم نمیدونه جریانو ولی بهم میگه مثل شمع داری جلو چشم ...

ببین.فقط خدا اهل بیت.قران.زیارت عاشورا.مجالس عزاداری. مسجد رفتن.نماز.حالت رو خوب میکنه.تمام.اکه آرامش حقیقی و واقعی میخوای راهش اینه.تمام

ببین.فقط خدا اهل بیت.قران.زیارت عاشورا.مجالس عزاداری. مسجد رفتن.نماز.حالت رو خوب میکنه.تمام.اکه آرام ...

متوسل شدم بهش اما بدجور دیگه ترسیدم مامان بابام گناه دارن وقتی میبنن دختر جوونشون که سالم بوده این سالا بعد از یه اتفاقی که اونا بی خبرن مدام یه جاش یه جوری میشه

نه نمیخوام بهش فکنم امابعد اون قضیه اصلی که اتفاق افتاد که کامل ربط داشت به اونا وضربه ی اصلی رو اون ...

موهات و کوتاه کن و اصلا بهش فک نکن و اینکه تا میتونی از اون زن فاصله بگیر حتی شده به ظاهرش باهاش خوب شو ولی خیلی خیلی فاصله بگیر