2777
2789
عنوان

کسی میدونه سالانه کسی لاتاری ثبت نام میکنن و امکان اکی شدنش هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نمیشناسم اصلا واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم همسنیام میبینم که هیچکدوم سختیا منو نکش ...

آدم خوب نمیشناسی؟ مثلا امام جماعت مسجد محلتون یا شهرتون،  نمی شناسی بری پیششون و کمک ازشون بگیری ؟

راستش اونجوری دردسر زیاد داره حتما باید مدرک زبان داشته باشی و مقاله های درست و حسابی ک فول فاند بشی ...

وای اره دردسر که  داره  برای فول فاند  گرفتن 

اما خب  ... بعد حتما نیاز نیس مقاله آنچنانی...

یک پیج بودم حتی نوشته بود یکی   از دانشگاه آزاد بود مقاله هم ۲ تا  داشت  معدل خوب هم نداشت  اما زبانش خوب بود ...

منم ربان رو خودم میخونم

آدم خوب نمیشناسی؟ مثلا امام جماعت مسجد محلتون یا شهرتون،  نمی شناسی بری پیششون و کمک ازشون بگیر ...

فکرنکنم امام جماعت اینا کاری از دستشون بربیاد معمولا این کارا ادم خبره میخواد

چون با شوهر پست فطرتش همکار بودم وچش شوهرش دنبال من بود به همین احمقانگی زندگی من تباه شد

اه اه  چقد بد جنس بوده خانمه و بی منطق... شوهر خودشو کنترل میکرد خب🤔😕

میگن سوره بقره خوبه بخونی 

ببین من لاتاری و یه چیزایی میدونم ک ۵سال بعد از اقامت سیتیزن میشی و اینکه تو این ۵ سال حتمااااا بای ...

ممنونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اه اه  چقد بد جنس بوده خانمه و بی منطق... شوهر خودشو کنترل میکرد خب🤔😕 میگن سوره بقره خوبه بخ ...

همین بقره بود که میگن اگه چندبار بخونی یه خواب درخصوص اون موضوع میبینی که مثلا طرف که طلسمت کرده وچجوری باید برطرفش کنی  تو اطلاع داری راجبش؟

من نظرم اینه فقط از این مسئله دور باش خودش تموم میشه بهش فک نکن

بخدا این چیزی نیس که بگی چون تو افکارته این اتفاقا داره میفته واقعا یهدجایی میشه که از کنترلت خارجه وتو اصلا بهش فکرنکردی یادت رفته اما بلاها داره میاد واست و غیرممکن ترین چیزا که تابلوس عادی نیس

همین بقره بود که میگن اگه چندبار بخونی یه خواب درخصوص اون موضوع میبینی که مثلا طرف که طلسمت کرده وچج ...

این تاپیک رو بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من