2777
2789
عنوان

عدالتِ خدا...!!! 💔

162 بازدید | 19 پست

میگم؛

گاها به این فکر میکنم چه فایده که قراره عدالتِ خدا؛ اون دنیا تماما اجرا شه؟!

وقتی تو این دنیا؛ ما خیلی حرفا رو نباید میشنیدیم؛ یا خیلی چیزا رو نباید می دیدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایه قران هست که انسان در رنج افریده شده 

این دنیا محل ازمایش و امتحان هست جای خوشی محض نیس جای رشد کمال هست

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
ایه قران هست که انسان در رنج افریده شده  این دنیا محل ازمایش و امتحان هست جای خوشی محض نیس جای ...

همین دیگه...

گاها میگم خدا که اینقدر مارو دوست داره؛ "اصطلاحا" چطوری غیرتش اجازه میده رنج بکشیم یا مورد ظلم واقع شیم...

همین دیگه... گاها میگم خدا که اینقدر مارو دوست داره؛ "اصطلاحا" چطوری غیرتش اجازه میده رنج بکشیم یا ...

عزیزم  در این عالم خیر شر رنج و عذاب در کنار هم قرار دارن

خوشی مطلقی نیس خدا مگه امام ها رو دوس نداشته؟؟ اونا هم در رنج سختی بودن 

اابته من خودم رو میگم ماها خودمون روو خیلییی درگیر دنیا کردیم فوقش مگه چن سال زنده هستیم اینقد عمرها کوتاه شده ولی مهم اینه اون دنیا که ابدی هس رو چطور بسازیم

سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد ه ام و نه با تو دشمنی کرد ه ام. (ضحی 1-2)

تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به
تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو
بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی ، که من مهربان ترینم در بازگشتن.(توبه 118)

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
آیه ها خیلی به جا بود...💔

حس تنهای درونم می گوید:
بشکن دیواری که درونت داری!
چه سوالی داری؟
تو خدا را داری
و خدا …
اول و آخر با توست

عدالت به معنای نبود ظلم.

این نوع عدالت با این معنا در لغت نامه میعاد عشق هست؟! 

😁

با این گفته شما، یعنی خدا داره به ما ظلم میکنه این دنیا؟!

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
این نوع عدالت با این معنا در لغت نامه میعاد عشق هست؟!  😁 با این گفته شما، یعنی خدا داره به م ...

جواب قسمت دوم سوالتون؛ بله.

ببینید میگم؛ اگه یزید تیر به گلوی حضرت علی اصغر زد؛ خدا با عدالتش میگه اون دنیا جبران می کنم و حتی یه کم عمیق تر شیم؛ خدا میگه برای شناخته شدن اینکه یزیدیا بر حق نیستن و گسترش اسلام؛ این اتفاقا باید می افتاد...

حالا

من میگم؛

هیچ چیزی ارزش تیر خوردن گلوی جگرگوشه ات و دیدم همچین صحنه ای برای هیچ انسانی؛ نداره...