2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کاش منم شاغل بودم

243 بازدید | 21 پست

رو مبل پاهامو تا زده بودم مبل رفته بود داخل من عادت دارم اینجوری بشینم یهویی شوهرم گفت مبل خراب شد درست بشین منم گفتم باش بابا حالا خرابم شدمیخری یهو داد زد کی خریده که من بخرم منم گفتم همین سال پیش خواهرت خرید یهو گفت اون خودش سرکار توکه نیستی منم گفتم خودت می دونی چقد دنبال کارم میتونی برام پیدا کن گفت به من چه می‌خواستی مثل خواهرم زرنگ باشی مجردی کار پیدا کنی خیلی ناراحت شدم از حرفش آخه چرا واس من کار پیدا نمیشه؟؟؟؟مبل هم جهیزیه خودمه ۶ساله ازدواج کردم 

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت حرفش در هرصورت اشتباهه ولی انقدر گرونی شده و شرایط پول دراوردن سخت شده کلا ادما اعصابشون ضعیف شده بنظرم واقعا باید همه افراد خانواده کار کنند تا زندگی شون رو روال باشه

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اگه واقعا دنبال کاری منتظر کارمندی نباش. حتی میتونی بشی حسابدار مغازه ها یا کارای اینجوری

چندجا رفتم مدارس غیرانتفاعی پست بانک قبولم نکردن همش فکر میکنم مشکلی دارم که کسی قبولم نمیکنه

میشه باورکن خیلی زود

شوهرت حرفش در هرصورت اشتباهه ولی انقدر گرونی شده و شرایط پول دراوردن سخت شده کلا ادما اعصابشون ضعیف ...

شهرما کوچیکه بخوام فروشندگی اینا برم دوتمن میدن دوشیفت که خرج مهد بچم بیشترمیشه چیکارکنم 

میشه باورکن خیلی زود

نه تازه میگه حق بامن مبل باید حداقل ۱۲سال کارکنه

هیچ وقت مثال نزن از خانوادش

نکته؛ حال گیری میکنه خیلی زرنگه .

ربطی نداره خرابم نباشه آدم پنج سال یبار یا باید بده درستش کنن یا عوض کنه که دلشو نزنه براش تکراری شه

شهرما کوچیکه بخوام فروشندگی اینا برم دوتمن میدن دوشیفت که خرج مهد بچم بیشترمیشه چیکارکنم 

ای وای نمی تونی به کاری راه بندازی مثلا یه چیزی خشک کنی بفروشی خونه سبزی پاک کنی یا پیاز سرخ کنی یا یه هنر دستی یاد بگیری 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ای وای نمی تونی به کاری راه بندازی مثلا یه چیزی خشک کنی بفروشی خونه سبزی پاک کنی یا پیاز سرخ کنی یا ...

یه بچه شیطون دارم که شوهرم ۵دقیقه هم نگه اش نمیداره بعد این کارا کنم جلو مامانم خواهرام خراب میشم

میشه باورکن خیلی زود