رو مبل پاهامو تا زده بودم مبل رفته بود داخل من عادت دارم اینجوری بشینم یهویی شوهرم گفت مبل خراب شد درست بشین منم گفتم باش بابا حالا خرابم شدمیخری یهو داد زد کی خریده که من بخرم منم گفتم همین سال پیش خواهرت خرید یهو گفت اون خودش سرکار توکه نیستی منم گفتم خودت می دونی چقد دنبال کارم میتونی برام پیدا کن گفت به من چه میخواستی مثل خواهرم زرنگ باشی مجردی کار پیدا کنی خیلی ناراحت شدم از حرفش آخه چرا واس من کار پیدا نمیشه؟؟؟؟مبل هم جهیزیه خودمه ۶ساله ازدواج کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت حرفش در هرصورت اشتباهه ولی انقدر گرونی شده و شرایط پول دراوردن سخت شده کلا ادما اعصابشون ضعیف شده بنظرم واقعا باید همه افراد خانواده کار کنند تا زندگی شون رو روال باشه
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم