2777
2789

من ۳۷ هفته و ۵ روز چون فشارخون داشتم دکترختم داد قرار بود طبیعی تپیدورال بشم ک قلب بچم افت داد و بعد کلی منو زجردادن بردن سز و بچم ۹ روز سر این امپولا فشار و اینا ان ای سیو بودمن شیرمو اینقد بادست جاری و خاهرشوهرم فشار دادن اومد و برا اکو قلبش ابنقد استرس داشتم و شوک اون روزا باعث شد خیلییی کم شیر بشم دکتر که بردم بچه امو تو دوماخگی ببلاک کامفورت داد و گف شیرت اصلا سیرش نمیکنع اما‌الان سانیارم ۴ ماه و بیست و یک روزه دیگ‌ب ‌زوووووور شیرمو میحوره سینه و اصلا نمیگیره ‌یهو از سه روز پیش اینجوری شچدمیخوام دیگ ندم میترسم میکن شیرخشک ضعیف میکنه ال بل میخوام بدوشم اصلا نمیاد موندم جیکارکنم میشه راهنماییم کنیت😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلوم میگم شیر خشک خیلیم عالیه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
درسته که شیر مادر برا ایمنی نوزاد خیلی خوبه  ولی اصلا شیر خشک ضعیفش نمیکنه  نترس خیلیا ا ...

خاهرجان باورت میشه تاحالا سینه ام‌یبااار پرنشد سر ریز نشد فشارش میدم‌ب زورمیاد

من شیر خودم دادم پسرم دخترمم میخوره الان ولی شیر خشک بچه رو ضعیف نمیکنه هرکی دیدم  شیر خشک داده بچه هاشون ماشاءالله تپلن

من دخترم ده ماهگی شیرم کم شد امیکرون گرفتم شیر خشک گرفتم نخورد همون شیرخشک بده میدونستم از اول هم شیرخشک میدادم الان شیرم کمه خیلی اذیتم

من شیر خودم دادم پسرم دخترمم میخوره الان ولی شیر خشک بچه رو ضعیف نمیکنه هرکی دیدم  شیر خشک داده ...

خاهرجان باورکن اینقد ناراحتم میگم کاش شبرخشک نمیدادم اما دکترمیگف تو اینقد شیزت کم قوته بچت اصلا وزن نمیگیره