من ۳۷ هفته و ۵ روز چون فشارخون داشتم دکترختم داد قرار بود طبیعی تپیدورال بشم ک قلب بچم افت داد و بعد کلی منو زجردادن بردن سز و بچم ۹ روز سر این امپولا فشار و اینا ان ای سیو بودمن شیرمو اینقد بادست جاری و خاهرشوهرم فشار دادن اومد و برا اکو قلبش ابنقد استرس داشتم و شوک اون روزا باعث شد خیلییی کم شیر بشم دکتر که بردم بچه امو تو دوماخگی ببلاک کامفورت داد و گف شیرت اصلا سیرش نمیکنع اماالان سانیارم ۴ ماه و بیست و یک روزه دیگب زوووووور شیرمو میحوره سینه و اصلا نمیگیره یهو از سه روز پیش اینجوری شچدمیخوام دیگ ندم میترسم میکن شیرخشک ضعیف میکنه ال بل میخوام بدوشم اصلا نمیاد موندم جیکارکنم میشه راهنماییم کنیت😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزرگشون الان ۸ سالشه از همه هم کلاسیاش قد بلند تره و رشد عالی
هوش و یادگیری عالی
مریض هم سالی دوبار نهایت سه بار بخواد بشه که واسه بچه ها طبیعیه
اون یکیا هم خوبن از همه نظر
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍