2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه دوم میوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 52 پست
دستت درد نکنه عجب عذاب وجدانی بهم دادی هنگ کردم قشنگ😂دیشب قیمت پوشکو دیدم کرک و پرم ریخت ۴سال پیش ب ...

جدی میگم بخدا عزیزم

این جزء معدود کمبود هاییه که جبران ناپذیره

گناه دارن بخدا این تک فرندایی که خواهر و برادر میخوان و نمیشه..

چه تو ایرانش باشه چه تو آمریکاش،طرف کار و تلاش نکنه هیچی نمیشه

تو ایران خودمون هم کم آدم موفق نداریم

نمیگم خیییلی پولدار و معروف.ولی تعداد زیادی هستن که رفاه نسبی خوبی دارن

و

فرزند شما اگر تک بمونه مطمئنا سعی میکنه این کمبود رو با سایر دوستاش جبران می‌کنه

از کجا معلوم اونا مورد اعتماد باشن؟از کجا معلوم واقعا خیر خواه باشن؟از کجا معلوم باعث پیشرفتش بشن نه پسرفت؟

اصلا برای خودتون هم بهتره

مگه چقدر توان دارید که همبازی بچه چهارساله بشید؟

تا کی میتونید پا به پا با یه بچه راه برید؟ضمن اینکه قطعا شما با اختلاف سنیتون درک کاملی از احساسات بچت نخواهی داشت.اینجور مواقع نیاز به خواهر یا برادر زیاده

باز هرطور خودتون صلاح میدونید...

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
دوتاشون دخترن؟خداحفظشون کنه منم خیلی دو دلم واسم دعا کن هرچی خیره برام پیش بیاد و بتونم بهترین تصم ...

چشم. آره دو تا دختر دارم.اگه تصمیم گرفتی بچه دوم بیاری، بدون تا چشم به هم بزنی بزرگ میشه،نگران نباش. منم مثل شما خيلي دو دل بودم و ار اذیتاش می‌ترسیدم ولی خدا رو شکر گزشت، الان یکی کلاس اوله یکی پنجم، باور میکنی من امسال نفهمیدم دختر کوچیکم چجوری کلاس اولش تموم شد؟ چون بزرگه همیشه بهش کمک می‌کرد، هر دوشونم خدا رو شکر جزو شاگردای ممتاز مدرسه هستن. بلاخره این تجربه یه من بود گفتم بهت بگم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما شرایط مالیمون خوبه اما بازم میترسم آخه هم شغل شوهرم آزاده هم اقتصاد جامعه رو هواس واقعا نمیش ...

نمی دونم گلم من وضع مالی خوب بود میاوردم ولی با این گرونی نمی تونم بگم بچه خوشحال میشه از به دنیا اومنش یا نه بعدها حرفمون میزنن منم دودلم خودم ولی وضعمون خوب نیست فعلازیر بار نمیرم شمام هر جور مایلید همون کارو بکنید

نمی دونم گلم من وضع مالی خوب بود میاوردم ولی با این گرونی نمی تونم بگم بچه خوشحال میشه از به دنیا او ...

عزیزم من هم وضع مالیم خوب نیست اگر بچه نیارم تک بمونه فکر کنم بهتر باشه 

عزیزم دل و زدی به دریا و باردار شدی؟ من هنوز دودلم واسه دومی دقیقا هم شرایطم مثل شماست تازه الان یه ...

آره الان دیگه نزدیک ۱۵ هفتمه

از وقتی پسرم فهمیده باردارم ب حدی ذوق داره که خدا میدونه همش با باباش نقشه میکشه که نی نی دنیا اومد چه بازیهایی باش میکنه

شاید قبلا دو دل بودم ولی الان از ته دلم میخوامش ندیده عاشقشم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇