2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه دوم میوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 52 پست

به نظر من بیار، منم یه دختر داشتم چون تو حاملگی ویار بدی داشتم گفته بودم دیگه نمیارم ولی چون دیدم دخترم تنهاس، نطرم عوص شد و حامله شدم، یه مدت خیلی اذیت شدم چون فاصلشوم 4 سال بود، وهر دو کوچیک بودن، ولی الان اگه هزار بار به قبل برگردم حتما بازم بچه ی دومو میارم، یکی از بهترین کارایی که کردم این بود که نزاشتم بچم تک فرزند بمونه.بچههام به شدت همو دوست دارن و همیشه با هم سرگرمن. خیلی لذت میبرم. 

الانم حس میکنم چون در آینده اکثرا تک فرزندن کمبود خواهر یا برادرو حس نکنن

بخدا الانشم حس نمیشه من خودم تک فرزندم و اصلا برام مهم نیس و اتفاقا خوشحالم ک درگیر این چیزا نمیشم

هر تک فرزندیم میبینم ک بالا دیگه پر پر ۱۵ ساله اصلا براش مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا دختر من اینقدر گریه کرد خواهر میخواهم بعد از ده سال گفتم بذار بیارم براش‌.الان کارد وپنیر هستند‌‌ من آوردم دخترم از تنهایی در بیاد ولی الان دایم میگه من از این بدم میاد. خودت رو توی دردسر ننداز ‌.بعدها که یک کم شرایطتت تثبیت شد بهش فکر کن

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
نه والا دختر من اینقدر گریه کرد خواهر میخواهم بعد از ده سال گفتم بذار بیارم براش‌.الان کارد وپنیر هس ...

شما بچههاتون خیلی با هم فاصله دارن. بچه های من 4 سال فاصله دارن اینقد با هم بازی میکنن، خیلی با هم خوبن، 

من میوردم حتما  چون پسرم تنهاس دوس دارم بچه زیاد

منم دوست دارم ولی نه ب قیمت وقف کردن خودم و همه زندگیمو فقط ب بچه داری بگذرونم اگرنه من همیشه میگفتم ۴تا میارم چون خانواده خودم کم جمعیتع و فقط ی برادر دارم همیشه ب مامانم غر میزدم ک چرا کم بچه اوردی

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
اسی من نمیدونم چیکار کنی ولی دعا کن من زودتر باردار بشم بقول تو خونه نشینیم زیاد نشه  الان دخت ...

ان شالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته منم همش میگم کاش بچم ۱ساله بود میوردم الان دوتاشون با هم بزرگ میشدن

اگر قرار بود همچین حسرتی به دلش بمونه،به دنیا نیاوردنش بهتره بود اگه رفاه کامل نداشت،میتونست براش ت ...

دستت درد نکنه عجب عذاب وجدانی بهم دادی هنگ کردم قشنگ😂دیشب قیمت پوشکو دیدم کرک و پرم ریخت ۴سال پیش بسته کوچیکش ۶تومن میخریدیم الان ۳۰ تومنه خب آینده این بچه ها چی میخواد بشه تو این مملکت

ممکنه جند سال سختت باشه در عوض یک پشتوانه خونی برای بچه ت داری... گناه دارن بچه های تک فرزند

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
بچه گناه داره تک و تنها... دور از جون همه...فکر کن یه روز اگه نباشی بچه بی پشت و بی پناه می مونه حد ...

بخدا همه اینا رو میدونم ولی آخه من ترم آخر ارشد بودم باردار شدم هیچ استفاده ای از مدرک و این همه دانشگاه رفتن نکردم الانم کلاس شنیون رفتم باردار بشم باز هیچی ب هیچی.پس حق من چی میشه؟جوونی من؟خواسته من😭

من از شرایط اقتصادی میترسم یکی دیگه نمیارم خیلی همسرم وبقیه میگن پسرمم ۵سالشه میترسم شرایط مالی خوبی ...

والا ما شرایط مالیمون خوبه اما بازم میترسم آخه هم شغل شوهرم آزاده هم اقتصاد جامعه رو هواس واقعا نمیشه روش حساب کرد

اصلا مادر دو فرزند بودن با تک فرزند بودن زمین تا آسمون فرق داره  اماااامن به خاطر پسرم آوردم و ...

واقعا؟

لطفا سن بچه هاتو بگو

به نظر من بیار، منم یه دختر داشتم چون تو حاملگی ویار بدی داشتم گفته بودم دیگه نمیارم ولی چون دیدم دخ ...

دوتاشون دخترن؟خداحفظشون کنه

منم خیلی دو دلم

واسم دعا کن هرچی خیره برام پیش بیاد و بتونم بهترین تصمیمو بگیرم