2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه دوم میوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 52 پست
خودتو ببر پنج سال آینده ببین چه حسی نسبت به این موضوع داری الان تصمیم بگیر 

میدونم ک به شدت دلم میخواد دختر داشته باشم اما نمیتونم خودمو قانع کنم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قرار بود همچین حسرتی به دلش بمونه،به دنیا نیاوردنش بهتره بود

اگه رفاه کامل نداشت،میتونست براش تلاش کنه تا به دست بیاره

ولی خواهر یا برادر رو چطوری به دست بیاره؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
یعنی اگه شوهر به حرفم گوش میکرد همون یه دونه هم نمی‌آوردم ،،،،، چه برسه دومی !!! ولی حیف یه ...

واقعا سختیاش همش با مادره

شوهرم ب همین دلیل میگه تصمیمش با خودته چون تو زحمتشو میکشی

یعنی اگه شوهر به حرفم گوش میکرد همون یه دونه هم نمی‌آوردم ،،،،، چه برسه دومی !!! ولی حیف یه ...

پس چرا من لذت میبرم از اینکارا 

درس هم خوندم شاغل هم بودم قبلا 

ولی بچه داری رو ترجیح میدم 

اعصابمم خیلی قوی. نیس تازه 🤣😂😂

من از شرایط اقتصادی میترسم یکی دیگه نمیارم خیلی همسرم وبقیه میگن پسرمم ۵سالشه میترسم شرایط مالی خوبیم نداریم برای همین دو دلم ونمیخوام فعلا با این شرایط سختم هست بازم خودتون خوب میدونید چی به صلاحتونه

با اوردن بچه دیگه جز بدبختی چیزی نداره از لحاظ اقتصادی ک ضربه بزرگیه و واقعا اینده نداره و ظلمه بعد ...

الانم حس میکنم چون در آینده اکثرا تک فرزندن کمبود خواهر یا برادرو حس نکنن

میدونم ک به شدت دلم میخواد دختر داشته باشم اما نمیتونم خودمو قانع کنم

منم به شدت موافق تک فرزندی بودم ولی ناجور دلم دختر میخاست و یکی دیگه اوردم

ولی به نظرم خودخواهیه واسه دل خودم