2777
2789
عنوان

روزی بیست تومن پول به زن دادن

841 بازدید | 54 پست

اول بگم  مشکل دوستمه😊

دوستم هر روز پیشم می ناله که شوهرم خسیسه

به نظرتون واقعا هس؟؟

آخه من بهش همیشه میگم وضع واوضاع بد شده سخت نگیر بهش

اول اینکه حقوق شوهره متوسط هفت الی  هشت تومنه  سه تا بچه هم داره 

کل وسایل خونه رو شوهره میخره حتی خوراکی بچه ها و روزی بیست  فقط برای نون خریدن میده

و ماهی هم ۲۵۰ به زنش میده برای  اینکه یه وقت چیزی بخواد بخره به خودش 

سالی دوبارم لباس کامل براش میخره

و خیلی با شوهرش دعوا کرده و کارش به طلاق کم مونده بکشه 

شوهره میگه چه کنم نمی رسونم  سه تا بچه و هزار تا مشکل دارم خودتو بکشی هم نمی تونم بیشترش کنم 

دوستم اصلا درک نداره تو این گرونی اه☹

به نظرتون چی بگم کوتاه بیاد زندگی شو کوفت نکنه 

واینکه واقعا حق با دوستمه یا شوهرش؟

خودمم گیج شدم🤦‍♀️

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

پول نداره ۳ تا بچه داره 

تقصیر هردوشونه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شوهرست الان با این خرجا مگه میشه به خانم هر ماه خداتومن پول بده 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من از این مرد خسیسی ندیدم. تازه با این وضعش خوب داره ساپورت‌میکنه. دوستت یا باید درک کنه و بفهمه.  اگرم مشکلی داشت میرفت شوهر پولدار میکرد.  مگه ایران زندگی نمیکنه که قیمتارو و شرایط زندگی رو ببینه اینقدر اذیت نکنه شوهرشو؟😐

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
تا اخرین قطره ی پولشو باید بخوره وگرنه شلوارش دوتا میشه😑

😂😂ب

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

دوستت اصلا زن زندگی نیست

مگه برده گیر آورده

حالا اگه برعکس بودو شوهره از زنه توقعات زیادی داشت همه شخصیت فمینیستیشون گل میکردو میگفتن مگه کلفتی و اینا

خب اون مرد بدبختم گناه داره

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹