2777
2789
عنوان

روزی بیست تومن پول به زن دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 54 پست
تا اخرین قطره ی پولشو باید بخوره وگرنه شلوارش دوتا میشه😑

😂😂 خدا رو شکر خونه و ماشین دارن  کلا میگ میخوام چیکار جوونی نکنم جمع کنم برسه به عروس و دوماد

ولی شوهره آینده نگره

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگه داره بچه هاشو خدا خیلی چیزای دیگه هم داده مثل کاندوم و قرص و آیودی آمپول و عقل

صورت مسئله رو. که نمیشه پاک کرد

الان شرایطشون اینه 

زن اگر زن زندگی باشه باید تازه صرفه جویی هم کنه که برای روز مبادا در نمونن

نه اینکه هی بگه من پول بیشتر برای خودم می خوام

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من از این مرد خسیسی ندیدم. تازه با این وضعش خوب داره ساپورت‌میکنه. دوستت یا باید درک کنه و بفهمه.&nb ...

دلمم واس شوهرش میسوزه هی پیش من کوچیکش میکنه فلانه بهمانه

ولی من به چشم می بینم که خیلی مرد خوبی یه در حد توان میرسه به زن وبچه ش

صورت مسئله رو. که نمیشه پاک کرد الان شرایطشون اینه  زن اگر زن زندگی باشه باید تازه صرفه جویی ...

دقیقا بنظر منم بخاطر اینکه بچه اووردن تو این شرایط باید از خیلی چیزا بگذرن هردو

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
خدا نگه داره بچه هاشو خدا خیلی چیزای دیگه هم داده مثل کاندوم و قرص و آیودی آمپول و عقل

هزاران لایک داری عزیزم گل گفتی

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دوستت اصلا زن زندگی نیست مگه برده گیر آورده حالا اگه برعکس بودو شوهره از زنه توقعات زیادی داشت همه ...

دقیقا همیشه می بینم میوه اینا و دست پر میاد

دلمم براش کباب میشه

با سه تا بچه و۷تومن حقوق ومخارج بالای الان ،همون ۲۵۰رو هم خوب میده والا  به دوستت بگو زحمت بکش ...

خیلی داره بیراهه میره خدا به دادش برسه

بهش بگو خیلی پرتوقع و بی درکه  زندگی همه اینجوریه سخت شده  به زووور مردا میرسن تا ته ماه ...

نه بنده خدا کارگره با اضاف کارو اینا حقوقش اینه

از نظر من آقا می‌تونه ۱ ماه حقوق رو بده دست خانم بهش بگه شما مدیریت کن چیزی اگگگر اضاف اومد پس انداز کن...

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
خوب تو چرا دخالت میکنی

عزیزم میاد پیش من واس درد دل 

و همش می ناله دوست دارم اینکارو کنم اونکارو کنم

پول نمیده بهم😑