2777
2789
عنوان

کسی به بچش شربت راسیپ داده

23886 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان پسرم ۲سال و ۲ماهشه ۱۱کیلو و نیم وزنش و قدشم ۸۵دکتر میگه وزنش پایینه شربت راسیپ گرفتم بهش میدم کسی داده به بچش رو وزنش تاثیری داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دادم به پسرم... عالیهههه.. 

ولی متاسفانه عصبی شده بود داد میزد کلا بهمش میریخت با وجود اینکه عالی بود ولی ندادم

کیـــنه ای نیــستم...ولـی بَــــدی میره تو حافــظه بلنــد مـــدتم...🤘

رو اعصاب یکم تاثیر میزاره تازگی دارو های خیلی بهتری هم هست دکتر دیگه هم برو که مطمئن شی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من دادم به پسرم... عالیهههه..  ولی متاسفانه عصبی شده بود داد میزد کلا بهمش میریخت با وجود اینک ...

اشتهاش بیشتر شد یا وزنش بالا رفت بعد که ندادیش برگشت به همون وزن قبلی یانه من میترسم بدمش بعد قطع کنم باز لاغر بشه

دخترم الان ۳ سالشه ۱۱کیلو بردمش دکتر براش آزمایش نوشت

وای من خیلی غصه میخورم ازبس لاغره دنده هاشو میشه بشماری از دور خیلی میخدره چاق نمیشه ولی خب روزی ۲ ۳بار مدفوع داره

راسیپ به هیچ وجه نده 

بچه رو ببخشید روانی می‌کنه انقد رو اعصابش تاثیر می‌ذاره 

من به پسرم میدادم یه مدت،بچم خوابش می‌گرفت اما نمیتونست بخوابه همش خواب آلود بود اصلا یه وضعیتی داشتم 

زینک پلاس بده 

یا شربت اشتها آور باریج بده 

اشتهاش بیشتر شد یا وزنش بالا رفت بعد که ندادیش برگشت به همون وزن قبلی یانه من میترسم بدمش بعد قطع کن ...

پسر منم دوم ابتدایی هس قد و وزنش کمه همه چی هم ازبچگی دادم تاثیری نداشته راسیپ هم چند بار دادم یه ذره اضاف شده اونم نه خیلی ولی دوباره برگشته