2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ممنون از راهنماییت. گل پسرت آزمایش هم کرد یا دکتر همینجوری این تشخیص رو داد؟ تا چند وقت این ...

گفت دلپیچه نداره خارش مقعد گفت اتگل نمیبیتی تو مدفوعش گفتم نه گفت روهاش تنبله ماست پربیوتیک گفت بگیر براش قرص و پودرا رو تا ۱۰روز بهش دادم خداروشکر از روزی ۵و۶بار شد روزی ۲بار دکترشو خیلی قبول دارم به بچه نگاه بکنه میدونه چشه پسرم نزدیک ۵ماه ایطور بود الانم خوب خوب نشده ولی روزی ۲بار شده 

مدلش هست عزیزم . دوست منم اینطور بود هر چی می خورد بعدش دستشویی بود دکتر رفت بهش گفت بدنت این مدله مشکلی نداری

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
عزیزم میشه داروهاش بگی چ چیزایی بود؟ 

کپسول یوموگی ،شربت زینک سولفات عالیه هم برا قدش هم برا کارکرد رودش ،با ۱۰تا پودر فرا بیوتیک ازداروخونه بگیر بش بده من از همون بچگی اسهالم میشد میبردم همینا زو میداد سریع خوب میشد عزیزم نوشابه دلستر سس ها رب گوجه کامپوت اصلا ندی تا خوب بشه شکلات ندی ماستم فقط پربیوتیک

کپسول یوموگی ،شربت زینک سولفات عالیه هم برا قدش هم برا کارکرد رودش ،با ۱۰تا پودر فرا بیوتیک ازداروخو ...

آها ممنون گلم. ببخشید روزانه چند بار بهش میدادی چ موقع هایی

دوستتون لاغر نیست گلم؟ 

نه .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
روغن ام سی تی(MCT OiL)باعث وزنگیری هم میشه،فقط از کم شروع کن هرجا که دیدی شل شد همونقد ادامه بده،اصل ...

سلام عزیزم دخترم 3سالشه یبوست داره دارم همین روغن و بهش میدم ولی مدفوع هنوز شل نیست میشه بگین چقدر میدادین و چجوری؟ بعد از چند روز شل شد؟ اگه جواب بدین مدیونتون میشم. 

سلام عزیزم دخترم 3سالشه یبوست داره دارم همین روغن و بهش میدم ولی مدفوع هنوز شل نیست میشه بگین چقدر م ...

سلام عزیزم،من اون روغنو قبلا میدادم که حجم غذای دخترم کمتر بود،از وقتی غذا بیشتر میخوره دکترش یه شربت آلو از شرکت باریج بهش داده که عالیه،دخترمنم الان سه سالشه،تقریبا یک روز درمیون ۵ سیسی بهش میدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سلام عزیزم،من اون روغنو قبلا میدادم که حجم غذای دخترم کمتر بود،از وقتی غذا بیشتر میخوره دکترش یه شرب ...

دختر شما هم یبوست داره؟ منم از اون بگیرم به نظرتون جواب میده؟ 5 سی سی همون یه قاشق غذا خوری میشه؟ اگه خوب بشه یه عمر دعا گوی شما و بچتون میشم