2777
2789
عنوان

به نظرتون من خودخواهم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست
مثل شوهر من حسودن چش ندارن ببینن خوشگل بشیم 😂😂😂😂کلا هرچی از مرد فاصله بگیری بهت نزدیک تره جفت کن ...

باور کن همینه 

همینجوری اعتماد بنفسشون زیاده چه برسه خودتو واسشون پر پرم بکنی

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
باور کن همینه  همینجوری اعتماد بنفسشون زیاده چه برسه خودتو واسشون پر پرم بکنی

دقیقا الکی ادعا دارن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی من حتی اونقد سخت نمیگیرم ک شوهرم میاد حتما ظرفا شسته باشه ...

اصلا از شوهرتون بپرسین که ایده‌الش از همسرش و خونه‌ش چیه ؟ 

من مجرد و تجربه ندارم ولی وقتی از بابام میپرسم میگه وقتی خونه نامرتبه انگار زن تو خونه نیس ! برای همین میخوام این کارا رو بکنم 

اصلا تمیزکاری واسه روحیه خودتونم خوبه ،

آهنگ بذارین با ضرب آهنگش تمیزکاری کنین 😂 من که انگار یه زندگی تازه رو شروع میکنم وقتی یه جایی رو مرتب میکنم از بس حالم خوب میشه 

دقیقا الکی ادعا دارن 

اصلا راه خودمو میرم 

فیلم عرگسیمونو نگا میکردیم بخدا عالی بود بعد میگه خدایی کی سر تره؟! 😐😐😐

خودشم میدونه هاا

اصلا از شوهرتون بپرسین که ایده‌الش از همسرش و خونه‌ش چیه ؟  من مجرد و تجربه ندارم ولی وقتی از ...

هر کاری که حالتو خوب میکنه و ایده عال خودته انجام بدی هه جذبت میشن حتی شوهرت

صرفا نه اینکه اون کار ایده ال همسرت باشه

هر کاری که حالتو خوب میکنه و ایده عال خودته انجام بدی هه جذبت میشن حتی شوهرت صرفا نه اینکه اون کار ...

دقیقا قبول دارم اینکه خودت باشی از همه چیز جذاب تره 

ولی گاهی خوبه آدم فانتزی‌های کسی که دوسش داره رو هم عملی کنه😉😘

دقیقا قبول دارم اینکه خودت باشی از همه چیز جذاب تره  ولی گاهی خوبه آدم فانتزی‌های کسی که دوسش ...

آره اینم خوبه😉