2777
2789
عنوان

به نظرتون من خودخواهم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست
خانوم های سن بالا کلا معتقدن خیلی باید به شوهر رسید و هر طور میشه بهش احترام گذاشتن از مرتب کردن سر ...

سنشم بالا نیست که

درسته ولی به اندازه کافی شوهرم عاشق کار کردن هست😄

الانم که حاملم عمرا خیلی کارارو بکنم

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
عزیزم من کلا این مدلی ام به خاطر کسی کاری انجام نمیدم نمیدونم چرا قبول دارم یکم خودخواهی ولی مدلمه ...

خب اگر شخصیت و مرامتون اینه که اوکی هست و همسرتون هم اینو پذیرفتن.

اما، به نظر من اگر مردها هم نمیخواستن به خاطر کسی کاری انجام ندن، نود درصدشون تو خونه لم میدادن و نمی‌رفتند سرکار.

منظورم اینه که در زندگی مشترک خوبه که گاهی به خاطر همدیگه کارهایی رو انجام بدیم که خیلی دوستشون نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مادرزنا خیلی هوای دامادو دارن.میترسن پسمون‌ بفرستن😂

والا بخدا

از خداشون باسه

من الان مادرشوهرم که میاد انقد راحتم چون دقیقا مادرشوهرم برعکس مامانمه به شوهرم رو نمیده منم راحتم تازه دستور میدم

خب اگر شخصیت و مرامتون اینه که اوکی هست و همسرتون هم اینو پذیرفتن. اما، به نظر من اگر مردها هم نمیخ ...

خب عزیزم منم واسه شوهرم که خیلی کارا کردم مخصوصا در رابطه با کار بیرون و شغلمون

بیشتر در رابطه با کارای خونه و خانه داری بود منظورم

زندگی به جمع‌کردن خونه نیست درسته یه زن همیشه باید رو کار سوار بشه نه کار رو آدم ولی شوهر نگاه پر عشق یه غذای خوشمزه یه رابطه عالی میخاد سخت نگیر زندگی کن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
سنشم بالا نیست که درسته ولی به اندازه کافی شوهرم عاشق کار کردن هست😄 الانم که حاملم عمرا خیلی کارا ...

میدونم ولی خب مال یه دوره قدیمی‌تر هستن که خیلی به شوهر بها میدادن 

بنظرم خوبه که موقعی که همسرتون میاد حداقل ظرف ها شسته باشن ، شربت یا چای آماده باشه ، وسایل هم وسط خونه رها نشده باشن 

در حد متعادل ~ 

شوهرتونه دیگه ، تعارف که ندارین با هم ~~

گردگیری هم موقعی که نیاز بود ... 

مگه اینکه بچه کوچیک داشته باشین که بریز و بپاش بکنه

الان هم که حامله‌این حتما همسرتون درک میکنن که نمیتونین خیلی به خودتون فشتر بیارین

مثلا میگه حاضر نیستی به خاطر شوهرت یکم به خودت سختی بدی 

این همه غر غر واسه نزاشتن ظرف سر جاش اصلا چرا سختی بدی شوهر نکردی که خودتو زجر بدی مادرا خیلی هاشون مخصوصا قدیمیا همین طورین فک میکنن ۶۰،۵۰ سال پیشه که زن همش پابه پای مردِ کار میکردوبدبختی میکشید....فقط سرتو براش تکون بده وجواب نده

زندگی به جمع‌کردن خونه نیست درسته یه زن همیشه باید رو کار سوار بشه نه کار رو آدم ولی شوهر نگاه پر عش ...

آخه یچیزی هم هست من هرموقع اومدم یه کاری واسه شوهرم بکنم خودشو لوس کرده بیشتر تو پرم خورده 

اگه بیام به‌خاطر آرایش کنم یا یه کاری بکنم که خوشش بیاد بیشتر تو پرم خورده هر وقت ک خودم بودم و کاریش نداشتم بیشتر بهم نزدیک میشه

این همه غر غر واسه نزاشتن ظرف سر جاش اصلا چرا سختی بدی شوهر نکردی که خودتو زجر بدی مادرا خیلی هاشون ...

این ی نمونش بود

کلا تو خیلی چیزا

آخه یچیزی هم هست من هرموقع اومدم یه کاری واسه شوهرم بکنم خودشو لوس کرده بیشتر تو پرم خورده  اگ ...

مثل شوهر من حسودن چش ندارن ببینن خوشگل بشیم 😂😂😂😂کلا هرچی از مرد فاصله بگیری بهت نزدیک تره جفت کنی رها میشه فکر می‌کنه مامانشونیم

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
میدونم ولی خب مال یه دوره قدیمی‌تر هستن که خیلی به شوهر بها میدادن  بنظرم خوبه که موقعی که همس ...

خب راستش نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

ولی من حتی اونقد سخت نمیگیرم ک شوهرم میاد حتما ظرفا شسته باشه یسری چیزا 

نمیدونم