2777
2789
عنوان

به نظرتون من خودخواهم؟!

240 بازدید | 36 پست

مامانم میگه هستی 

چرا؟!

چون مثلا ما دیشب آب هویچ گرفتیم بعد ظرفاشو شستیم گذاشتیم خشک بشه جمع نکردیم بزاریم تو کابینت شوهرمم از دیشب سر کاره الان میرسه دیگه

حالا مامانم میگه نگا وسایلارو جمع نکردیم الان شوهرت میاد نمیگه باخودش چرا جمع نکردن

بد منم گفتم خب نکردیم که نکردیم شوهرم غریبه که نیست خونه خودشه

میگه تو خود خواهی تمام زنا که شوهراشون میرن بیرون خونه و مرتب میکنن 

ولی من اصلا اینجوری نیستم که بخام خونه و واسه شوهرم مرتب کنم

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

مامان منم همینه با ابن تفاوت که اره خونه کثیف باشه شوهرم روزگازمو سیاه میکنه

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس منم خودخواهم.هر کسی یه جوری خونه داریش دیگه.من شخصا مقداری تنبلم و فرز نیستم همه میدونن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تفکر مامامت غلطه به حرفش گوش نکن

دقیقا

خودمم دلیلی نمیبینم که به خاطر شوهرم یسری کارارو بکنم

شد شد نشد شند فدا سرم

دقیقا خودمم دلیلی نمیبینم که به خاطر شوهرم یسری کارارو بکنم شد شد نشد شند فدا سرم

نسل قدیم زن رو کارگر وبرده و کنیز مرد میدونستن

اهمیت نده بع حرفاشون

کلا نذار کسی تو زندگیت دخالت کنه

خودتم مسائل زنوشوهریتون رو به کسی نگو

حتی اگع شوعرت کارای بدی کرد دعواتون شد به کسی نگو

I Am Everything That I Want
پس منم خودخواهم.هر کسی یه جوری خونه داریش دیگه.من شخصا مقداری تنبلم و فرز نیستم همه میدونن

منم همنیم تنبلم و فرز نیستم شوهرمم به همین روش عادت داره

حالا مامانم چند روزه پیشمونه

همش میگه مثلا سعید آقا چای نمیخاین

اینو نمیخواین اونو نمیخاین

کلا لوس شده 

خانوم های سن بالا کلا معتقدن خیلی باید به شوهر رسید و هر طور میشه بهش احترام گذاشتن

از مرتب کردن سر و وضع خودت و خونه گرفته 

تا چایی بردن براش و ... 

بنظرم اینها یکم تاثیر داره توی انگیزه گرفتن مرد ولی باز هم بستگی به نوع روابط خودتون با همسرتون داره ~

من کثیف نیستم مرتبه همیشه خونم.ولی واقعا توان‌یه سری کارارو که میگن ندارم‌مثلا هفته ای یه بار گردگیری میکنم.یه بار جارو‌میزنم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نسل قدیم زن رو کارگر وبرده و کنیز مرد میدونستن اهمیت نده بع حرفاشون کلا نذار کسی تو زندگیت دخالت ک ...

اصلا حریفش نمیشم

آخه مامانم مسن نیست که

به بابامم زیاد رو نمیده ولی نمیدونم چه کاریه که انقد جلو داماد خم و راست میشن

منم همنیم تنبلم و فرز نیستم شوهرمم به همین روش عادت داره حالا مامانم چند روزه پیشمونه همش میگه مثل ...

😂😂😂مامان منم‌همینه ولی به من چیزی نمیگه چون کلا از بچگی ضعیف بودم خودش خیلی کارامو‌میکرد البته کلا از ما توقع کار نداشت ولی الانم خودش مثلا میپرسه از همسرم چیزی میخواد ولی کاری به من نداره.اشکال نداره خودتو ناراحت نکن.اونا اینجوری هست فکرشون

نه خودخواه که نیستی اما، بالاخره مرد وقتی داره بیرون از خونه زحمت میکشه برای خونوادش، خوبه زن هم با ...

عزیزم من کلا این مدلی ام به خاطر کسی کاری انجام نمیدم نمیدونم چرا

قبول دارم یکم خودخواهی ولی مدلمه

به نظرم زن و مرد هر کدوم یجور زحمت می‌کشن

اصلا حریفش نمیشم آخه مامانم مسن نیست که به بابامم زیاد رو نمیده ولی نمیدونم چه کاریه که انقد جلو د ...

کلا مادرزنا خیلی هوای دامادو دارن.میترسن پسمون‌ بفرستن😂