2777
2789
عنوان

مهمان مامان

331 بازدید | 21 پست

مامانم می خواد ی مهمونی برا دوستاش بده، منم بالاخره باید برم ولی راحت نیستم با دوستاش، چی کار کنم؟؟؟ اگه نرم که درست نیس، مامانم دست تنهاس، برم هم حرفی باهاشون ندارم، می ترسم بی احترامی بشه نظرتون چیه

من همیشه تو مهمونیایی که دلم نمیخواست برم بیشتر بهم خوش میگذشت😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بروکمک بده نیم ساعتی هم باش بگوکاردارم بایدبرم عذرخواهی هم کن

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احترام مادرت برو با روی باز احوالپرسی و پذیرایی کن بیشتر شنوده باش خودشون هم درک میکنن که تفاوت سنی دارید و هم تعریف نیستید

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

واقعا؟؟ آخه برم بشینم تو مهمونیشون چی بگم؟ 

زنا حرف برا گفتن زیاد دارن نگران نباش فقط شل بگیر بهت خوش بگذره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بروکمک بده نیم ساعتی هم باش بگوکاردارم بایدبرم عذرخواهی هم کن

نه این جوری برم که قطعا مامانم ناراحت میشه، جلو عروسامونم زشته، من نباشم، بعد دوستاشم میپرسن دخترت کجاس، مامانم ضایع میشه

وای من عاشق اینجور اکیپ هام حرفی نزن گوش بده سرگرم میشی 

آخه حرفای اونا برام جذابیتی نداره، بعد بیشتر از این می ترسم بازم بخواد از این کارا کنه، منم این روزا بچه هام درس دارن نمیتونم برم اونجا تا آخر شب برام سخته