2777
2789
حتما مرسی عزیزم

بلدی چه جوری بخوری؟

یا حداقل برو طب سنتی.برادرشوهرم افتضا بود یعنی اینقدر داغون بود معده اش که بعد هر وعده بالا میاورد.رفت طب سنتی العان سنگم میخوره ژله.سالاد.نوشابه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم میشه بگی چ وقتایی باید استفاده کنم؟ 

یه چیزیه مثل زغاله.عطاری بگی شیرین بیان بهت میده

هر بار نیم ساعت قبل هر وعده غذا اندازه ی یه نخود رو میندازی تو یه استکان اب ولرم هم میزنی اب بشه میخوری.مزه اش بده ولی می ارزه.

شیرین بیان بگیر حتما امتحان کن.من خیلی ریفلاکس داشتم یعنی یه چایی نمیتونستم بخورم.رفتم طب سنتی بهم د ...

سلام عزیزم شما رفلاکست درمان شد؟ چه علائمی داشتین؟

خلط گلو ، احساس توده در گلو داشتین؟

منم یک ماهه شیرین بیان روزی یک لیوان میخورم ولی هنوز خوب نشدم. هفت ماهه رفلاکس شدید دارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید. شما چطوری شیرین بیان رو مصرف میکردید و روزی چند بار؟

بلدی چه جوری بخوری؟یا حداقل برو طب سنتی.برادرشوهرم افتضا بود یعنی اینقدر داغون بود معده اش که بعد هر ...

میشه دکتر طب سنتی  که برادرشوهرتون رفتن رو بهم معرفی کنید.من دو ماه داروهای طب سنتی رو مصرف کردم نتیجه نگرفتم.

دنبال یه دکتر طب سنتی خوب میگردم