2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف همه مهموناش رو تأثیر نزاشت ‌‌‌‌‌‌‌‌ولیدر کل خیلی برنامه خوبیه 

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

یه  دختری تو شهرما رفته بود کما همین طوری تعریف میکرد از برزخ دروغ نیست البته بستگی به اعتقاد آدما هم داره من کلا ترجیح میدم راجب این چیزا بحث نکنم چون آخرش به کشمکش و دعوا ختم میشه

من بهم یاداوری شد شوهرم که خیلی چیزها روقبول نداره پسا دکتری هم داره...این برنامه دگرگونش کرد اما سعی می کنه به روی خودش نیاره...وقت نکنه ببنه تکرارشوساعت ۱۲شب می بینه مثل امشب...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد