2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن سالای میش از دین مسیحی هم تجربشو گفته من تازه امسال این برنامه رو دیدم

همین دکتر خارجی که تو برنامه باهاش مصاحبه می‌کنند در موردش سرچ کن . استاد دانشگاهه قبلا آتئیست بوده با یک تجربه نزدیک به مرگ معتقد شده و چند کتاب در این باره نوشته . اسمش ایبن الکساندر هست

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
انشالله هممون عاقبت بخیر بشیم

انشاالله بخدا ک باید از لذت هایه  زود گذر این دنیا بگذریم برای بدست اوردن لذت هایه بزرگ و پایدار و ابدی اون دنیا

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
حجاب تا چه حدی مطلوبه به نظرت

حدی که خدا تعیین کرده فقط گردی صورت و دست از مچ

نباید برآمدگی‌های بدن مشخص بشه

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
نماز بخون و حجاب داشته باش واقعا مهمه

چی مهمه حجاب دلم نمیخواد حجاب داشته باشم ولی هزاران گناه کنم دلم میخواد همه چیزو باهم داشته باشم مشکل ما ک فقط حجاب نیست

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
حجاب نگه داشتن واقعانم چقدر سخت شده اکثرا بی حجاب و درحال نمایش زیباییاشون واسه عموم.

خیلی سخت شده...هزار رنگ شدن خانوما حتی بعضی اقایونم از حالت معمولی خارج شدن...با این شلوارا و تیشرتایی که مد شده

حجاب نگه داشتن واقعانم چقدر سخت شده اکثرا بی حجاب و درحال نمایش زیباییاشون واسه عموم.

برای همینه که خدا گفته حفظ ایمان در آخر الزمان مثل نگه داشتن ذغال گداخته در کف دسته

خیلی سخت شده...هزار رنگ شدن خانوما حتی بعضی اقایونم از حالت معمولی خارج شدن...با این شلوارا و تیشرتا ...

اقایون که با شلوار کوتاهو... .🤦‍♀️ خانومام که کلا خودشونو از حجاب ازاد کردن