2777
2789

سلام  من تو کارنامم زده دعوت به بررسی مدارک یعنی قبول شدم؟؟مرحله بعدی چیه ؟؟لطفا اگه تجربه و اطلاعی دارید کمک کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون چطور بود؟ دوستم امسال درسش تموم میشه از سختی ازموناش میترسه

سختی برا یه لحظه شه واقعا سخته ازمون وکالت جز درجه سختی @هست یعنی توایران سخت تر ازمون وکالت آزمونی نیست

کاربری دست دو نفره 
سختی برا یه لحظه شه واقعا سخته ازمون وکالت جز درجه سختی @هست یعنی توایران سخت تر ازمون وکالت آزمونی ...

جالبه بااینهمه سختیش ی جوری ارزش ازمونش اومده پایین انگار چقد راحته

ازمونای قوه قضاییه چجوریه اونام اندازه وکالت سخته؟ همین تیر امسال لیسانسشو میگیره میخواد یکی از این دوتا ازمونو شرکت کنه 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
جالبه بااینهمه سختیش ی جوری ارزش ازمونش اومده پایین انگار چقد راحته ازمونای قوه قضاییه چجوریه اونام ...

ازمون مرکز و کانون هیچ فرقی نداره یکی سختره بدون مصاحبه یکی راحتر با مصاحبه ولی قلق داره ازمون وکالت باید اونارو بدونی چند تا راهکار داره باید اول اونارو رعایت کنی من 1سال چنین میخونم تازه راه افتادم انکار دارم تازه شروع میکنم

کاربری دست دو نفره 
تبریک میگم دوست عزیز مرحله بعد مصاحبه تخصصی که انشا... اونم قبول میشی میری مرحله بعدش که گزینش

خدا از زبونت بشنوه عزیزم خیلی دوست دارم استخدام شم بیشتر واسه خوشحالی مادرم 

سلام اسی میگم شما اطلاع دارید که دوبرابر ظرفیت گرفتن یا بیشتر؟مثلا شهر ما دو نفر متصدی میخواست،حالا به نظرت چهار نفر دعوت کردن به بررسی مدارک(یعنی دوبرابر ظرفیت)یا نه ممکنه تعداد بیشتری باشیم؟

یکی امروز بهم گفت شاید بیست نفر باشید که قبول شده باشید بعد خیلیاتون رو تو مصاحبه رد میکنن،اینطوری که خیلی سخته

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
شما چه شغلی آزمون دادی؟؟

عزیزجان نمره ات چند شده کدوم شهری 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما