2777
2789

سلام شبتون بخیر میخوام بینیم عمل کنم بینیمم گوشتیه نیم رخش و اندازش اوکیه تمام رخش ولی فرم جالبی نداره 

دکتر خوب اگه تو تهران میشناسین معرفی کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ متولد ۸۳ای، بنظرم اصلا هنوز عمل نکن. بذار حداقل ۲۰ سالگی..

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

نه عمللللللل نکننننن 

تنفست مشکل داره ؟ 

پلیپ داری؟ 

انحراف داخلی داری؟ 

نهاییییت رخ و نیم رخت و با لیفت و فیلر مزولیفت بینی   نیمه فانتزی میکنن  خواهرانه بهت میگم سری که درد نمیکنه دستمال نبند

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دیوونه ای اگه عمل کنی بیا پول عملت بده به من تا آخر عمرم دعا میکنم برات 

خیلیا الکی الکی دارن عمل میکنن و بعد پشیمون  دختر عمه های خودم میگن خودمون کردیم که ...

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دماݝت که خوبهه

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت
نه عمللللللل نکننننن  تنفست مشکل داره ؟  پلیپ داری؟  انحراف داخلی داری؟  نها ...

نه گلم هیچکدومو ندارم فقط خب میدونی بینیم بی نقص نیس اذیتم میکنه یکم اعتماد بنفس مو گرفته تمام رخش خیلی راه ها رو سوال کردم آنزیم و پلاسماجت و... ولی هیچکدوم بیشتر از ی سال نهایتا نمیمونن