nazzyy مدیر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 عنوان خانوما اگه ی راهکار برا چاقی میدونید | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست لطف کنید بگید هر راهی و رفتم جواب نگرفتم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍 1401/02/07 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behradmom عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 299 اره عزیزم ۴ سال هم قبل اون اقدام بودم تنبلی داشتم الان دوقلو باردارم مرسی که جواب دادی عزیزدلم.خدا انشاالله بچه هاتو حفظ کنه با سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون برای منم دعا کن🌹
bahar1996 عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 166 مرسی که جواب دادی عزیزدلم.خدا انشاالله بچه هاتو حفظ کنه با سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون برای منم دعا ... فدای تو عزیزم انشالله توام به زودی صاحب بچه های سالم و صالح بشی ❤
fatimmma عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 983 کم اشتهاااا سلام خانمی وقتتون بخیرعزیزم سال ۹۸ یه تاپیکی زدم گفتم چون جنین انانسفالی داشتم دکتر گفته باید فولینیک اسید مصرف کنم بجای فولیک اسیدشما هم اونجا گفتین جنینتون مشگل نقص مغز و ستون فقرات داشتهدر بارداری بعدی چه قرصی مصرف کردین؟ همون اسید فولیک؟
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 سلام خانمی وقتتون بخیر عزیزم سال ۹۸ یه تاپیکی زدم گفتم چون جنین انانسفالی داشتم دکتر گفته باید فولی ... اره عزیزم اسیدفولیک ۵الان شکر خدا دوتا بچه سالم دارم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
fatimmma عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 983 اره عزیزم اسیدفولیک ۵ الان شکر خدا دوتا بچه سالم دارم خدا حفظشون کنه عزیزم، ممنون از پاسخگوییت