2777
2789
عنوان

خانوما اگه ی راهکار برا چاقی میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
کم اشتهاااا

سلام عزیزم خوبی من داشتم میگشم تاپیک سقط شمارو دیدم

یادم نیست قبلا باهاتون صحبت کردم یا نه

میدونم یاداوریش براتون سخته ولی خواهش میکنم خواهری کن راهنماییم کن

منم ۵ماه پیش سقط کردم الان میخوام اقدام کنم

میشه بگی مشکل جنینت دقیقا چیا بوده و چیکار کردی بعدش؟

من بارداری قبلیم اسید فولیک نخورده بودم که آزمایشم ریسک بالا داشت بعد سونو هم رفتم گفتن نقص لوله عصب ...

سلام عزیزم جنین منم همین مشکلو داشت

شما برای بارداری دوم کار خاصی انجام دادی

و اینم بهم بگو که جز نقص لوله عصبی بازم تو سونو مشکل دیگه ای هم گزارش کردن؟

ممنون میشم راهنمایم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم جنین منم همین مشکلو داشت شما برای بارداری دوم کار خاصی انجام دادی و اینم بهم بگو که جز ...

سلام نه هیچ کار خاصی انجام ندادم‌فقط از سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۵ مصرف کردم خداروشکر الان که ۲۱ هفتم بچه هام سالمن و مشکلی ندارن نگران نباش فولیک اسید مصرف کن خیلی تاثیر داره 

سلام عزیزم جنین منم همین مشکلو داشت شما برای بارداری دوم کار خاصی انجام دادی و اینم بهم بگو که جز ...

اره خیلی مشکلات دیگه هم داشت در کل نوشتن اسپینابیفیدا و هیدروسفالی 

سلام نه هیچ کار خاصی انجام ندادم‌فقط از سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۵ مصرف کردم خداروشکر الان که ۲ ...

ای جانم خداروشکر. اخه مال من جز نقص لوله عصبی قسمتی از مغزش تشکیل نشده بود دست و پای کوتاه داشت😭

اره خیلی مشکلات دیگه هم داشت در کل نوشتن اسپینابیفیدا و هیدروسفالی 

به نظرت همون اسپینا بیفیدا باعث مشکلات دیگه میشه؟

من و شوهرم فامیلیم پسر خاله مامانمه

من  ۳ماه قبل بارداری فولیک ۸۰۰میلی میخوردم میترسم از کمبود فولیک نبوده باشه

ای جانم خداروشکر. اخه مال من جز نقص لوله عصبی قسمتی از مغزش تشکیل نشده بود دست و پای کوتاه داشت😭

عزیزم همشون بخاطر کمبوده اسیدفولیکه بعضیا کمبود ویتامین دارن یعنی باید حتما دوز بالاتر این ویتامین مصرف کنی 

عزیزم همشون بخاطر کمبوده اسیدفولیکه بعضیا کمبود ویتامین دارن یعنی باید حتما دوز بالاتر این ویتامین م ...

خداکنه.فولیک میخوردم اما تغذیم خوب نبود کمبود وزن داشتم.

خداکنه زود باردار شم باز 

بعضی دکترا میگن ژنتیکی ادم دیوونه میشه

به شما چی گفتن دلیلشو؟

خداکنه.فولیک میخوردم اما تغذیم خوب نبود کمبود وزن داشتم. خداکنه زود باردار شم باز  بعضی دکترا ...

به من گفتن احتمال زیاد بخاطر کمبود اسیدفولیک بوده شما که میگی ۸۰۰ میلی خوردی اگه کمبود داشته باشی که ۸۰۰ میلی جوابگو نیس حتما قبل بارداری یه مشاوره ژنتیک برو و حتما سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۵ مصرف کن نگران نباش بسپار بخدا انشالله این بار سالمه نی نیت