2777
2789
عنوان

شپش این حشره موذی

195 بازدید | 29 پست

خاهرم شپش گرفته میخام بدونم تو تهران کسی نیست پول بگیره سر رو نگاه کنه و تخمهاشو از بین ببره با دستگاهی چیزی. اخه کسی نیست کمکش کنه اونجا. اگه کسی رو می‌شناسید معرفی کنسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم مراکز مخصوص هست

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

عزیزم من اینجا در مورد قطره کیمیا خیلی شنیدم.. تحقیق کردم و سفارش دادم. هنوز به دستم نرسیده.. اما تو همین سایت خیلی تاپیک ها رو سرچ کردم و دیدم خیلی راضی بودند.. معجزه می‌کنه گویا.. نیاز به از بین بردن رشک و شستشو و پاکسازی محیط هم نیست.. قطره اش ۸۵ تومن بود.. 

تمام  ایران گرفته🥲

تا مدارس باز میشن بچها منم شپش میگیرن هرسال😬😬😬😬

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
تا مدارس باز میشن بچها منم شپش میگیرن هرسال😬😬😬😬

خودم معلمم از بهداشت اومدن سر بچه ها پر بود تو مدرسه فقط به شمار ۱۰دختر پاک بودن

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

درمان سریع شپش فقط اینه که اول موهارا بیرنگ کنید وبعد رنگ کنید پودر میشن شپشا

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
دخترمنم گرفته ،خدانصیب نکنه سرش وپاک پاک میکنم ،بعدازچندروز بازپرمیشه ،همه درمان و کوفت وزهرماریم اس ...

وای خدا من خودمم گرفته بودم یکی رو آوردیم سرمون تمیز کرد خاهرم تهرانه جایی نمیشناسه