خاهرم شپش گرفته میخام بدونم تو تهران کسی نیست پول بگیره سر رو نگاه کنه و تخمهاشو از بین ببره با دستگاهی چیزی. اخه کسی نیست کمکش کنه اونجا. اگه کسی رو میشناسید معرفی کنسد
خودم معلمم از بهداشت اومدن سر بچه ها پر بود تو مدرسه فقط به شمار ۱۰دختر پاک بودن
خسته شدم بقران به خدا ازبس دارو خریدم انواع اقسام داروها هرچی فکرشوبکنید موهاشونو بنده خداها رو دوقلو ۱۲سالشونه ۵ساله مو نمیزارم براشون تابستون تمیز تمیز میشن مدارس که باز میشن وای من اتیش میگیرم
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترمنم گرفته ،خدانصیب نکنه سرش وپاک پاک میکنم ،بعدازچندروز بازپرمیشه ،همه درمان و کوفت وزهرماریم اس ...
وای من حتی بنزین هم ریختم تو دوقلوهام وای بندهای خدا میدویدن جیغ میزدن میسوخت سرشون منم همه راهی رفتم همه دارو حتی با باژیلت تراشیدم سرشونو فقطم موقع مدارس میگیرن تابسون تمیزن پنج ساله پیرشدم پیررررر
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅