2777
2789
عنوان

شپش این حشره موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
خودم معلمم از بهداشت اومدن سر بچه ها پر بود تو مدرسه فقط به شمار ۱۰دختر پاک بودن

خسته شدم بقران به خدا ازبس دارو خریدم انواع اقسام داروها هرچی فکرشوبکنید موهاشونو بنده خداها رو دوقلو ۱۲سالشونه ۵ساله مو نمیزارم براشون تابستون تمیز تمیز میشن مدارس که باز میشن وای من اتیش میگیرم 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم گرفته ،خدانصیب نکنه سرش وپاک پاک میکنم ،بعدازچندروز بازپرمیشه ،همه درمان و کوفت وزهرماریم اس ...

وای من حتی بنزین هم ریختم  تو دوقلوهام وای بندهای خدا میدویدن جیغ میزدن میسوخت سرشون منم همه راهی رفتم همه دارو حتی با باژیلت تراشیدم سرشونو فقطم موقع مدارس میگیرن تابسون تمیزن پنج ساله پیرشدم پیررررر

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
اگه باردارنیست شامپو لیندان بزنه

بدرد نمیخوره شپشو میکشه اما رشک رونه

اون زده اثر نداره اصلا

عزیزم اینی که من میگمو انجام بده اول موهاشو با دکلره بی رنگ کنه بعد رنگ کنه دکلره  شپش رو  داغون میکنه با تخم شپشو 

اره خاهرمم زده فایده نداره

همونی که گفتمو انحام بده سرش پاک پاک پاک میشه. شک نکن فقط رومتکا پتو البستهاشم باید حتمن حتمن بشوره با اب داغ وفاب بعد بزاره افتاب

اخه رنگ نمیکنه موهاشو. 

اول دکلره بعد رنگ تنها چارش وصد درصد تضمینیش همینه دیگه مجبوره کاری هم نمیشه کرد 

اول دکلره بعد رنگ تنها چارش وصد درصد تضمینیش همینه دیگه مجبوره کاری هم نمیشه کرد 

جایی رو نمی‌شناسین تو تهران  با دستگاه نابود کنن سپس رو؟ چون خاهرم اصلا رنگ نمیکنه اخه 18 سالشه از این مولایی نیس ک نو. رو رنگ کنن و... 

جایی رو نمی‌شناسین تو تهران  با دستگاه نابود کنن سپس رو؟ چون خاهرم اصلا رنگ نمیکنه اخه 18 سالشه ...

فکر کردم ازدواج کرده عزیزم نه ولله من اهوازم