2777
2789
عنوان

چوب خورد تو سرم😰😱

321 بازدید | 8 پست

بچه ها بابام از بالا پشت بوم چوب پرت میکرد پایین من میگرفمشون (به صورت عمودی چوب های بزرگ و دراز ،خونمون یک طبقه هست داخله ایونم بودم من خودم هم قدم بلنده )

اومد یکی که کوتاه تر بود پرت کنه من پریدم بگیرمش نتونستم اونم دیکه چوب رو رها کرد بود یه چوب تقریبا ۵کیلوی خورد تو سرم بالای ابروم خودمو کشیدم کنار ولی خورد و پوست پیشونیم رفت 

جاش مثل جای مثلا یع محلی از بدنو بخاروی زیاد 

اونجوری شدم سرمم اومد درد ولی نه زیاد و غیر قابل تحمل 

الان جاش سوز میکنه سرمم بد نیست 

چکار کنم 

اگه چه علائمی داشت برم دکتر 

حالت تهوع وسرگیجه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

هیچی نمیشه

من ی بار تو اتاقم بودم بابام از حیاط صدام کرد مثل کره الاغ کدخدا چهارنعل پریدم دویدم مستقیم تو دیوار یعنی چنان سرم کوبیده شد دیوار که از صداش پدرم اومد بالا 🤦🏻‍♀️هیچیمم نشد

با اینحال اگه تهوع داشتی یا خواب الوده بودی ی دکتر برو

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سر گیجه دارم چون کم خونم دلیل دیگه ای نیست 

سرگیجه ای ک همراه بیحالی باش نتونی روپا واستی تلو تلو بخوری

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗