2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان سه ماهه نامزد کردم سه سال دیگه دانشگاه دارم یه سال تو صف طرحم دو سال طرح دارم دو سال ارش ...

مبارکت باشه عزیزم، خوبه که برا زندگیت برنامه داری، ولی انقد فاصله بندازی بعدش بنظرت تو سی سالگی تا بخوای حامله بشی ، میشه؟ 

نکنه خدای نکرده چشم انتظار بمونی

مرسی مهربون ، بچه ی دوممه ، هر دو پسرن منم دیگه بچه نمیارم ، تقدیرم همین بوده و قطعا این برام بهتر ب ...

خب شانس سومت رو هم امتحان کن😅 ، دو تا از دوستای من بعد دو تا پسر، سومی رو دختر باردارشدن

خب شانس سومت رو هم امتحان کن😅 ، دو تا از دوستای من بعد دو تا پسر، سومی رو دختر باردارشدن

دیگه نمیتونم ،اومدیم و پسر شد اونوقت چی ، جاریم سه تا پسر داره دخترنداره

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
مبارکت باشه عزیزم، خوبه که برا زندگیت برنامه داری، ولی انقد فاصله بندازی بعدش بنظرت تو سی سالگی تا ب ...

چی بگم

البته الان که نمیخام عروسی کنم

نامزدمم میخاد دکترا بخونه

بعدشم دو هفته عسلو هس دو هفته هم میخاد بره دانشگاه اصلا همو نمیبینیم

فعلا تا حداقل دو سال دیگه قصد عروسی نداریم

من 3 سال دیگه دانشگاه دارم

دو سال طرح 

تا این 5 سال که مطمئنم

چی بگم البته الان که نمیخام عروسی کنم نامزدمم میخاد دکترا بخونه بعدشم دو هفته عسلو هس دو هفته هم ...

راست میگی سختت میشه، ولی اگه بخوای میتونی😉، من دور و برم از این جور آدما سراغ دارم، خودم دو تا گوگولی تو خونه داشتم و درس هم می‌خوندم، هر جور خودت صلاح میدونی ولی حتما به این موضوع فکر کن که افزایش سن، یه فاکتور مهم تو کاهش قدرت باروریه، امید وارم بهترین تصمیم رو بگیری 😘

پسرم شد، شد ، میشه داداش داداشیا😍😍😍، ولی بنظر من یه درصد هم احتمال دختر شدنش باشه می ارزه 😍

سه تا بچه واقعا سخته ، هم اعصاب میخواد هم پول ، من که نمیتونم 

اعصابو با رعایت یه سری موارد میشه بهتر کرد، روزیشم خودش میاد، من امتحان کردم😉😌

پول هم باشه من یکی نمیتونم از پس اعصاب بربیام 

داشتن اعصاب خودش یه ورژن و موهبته ، دوست من ۴ تا بچه داره انگار اصلا سنسور اعصاب نداره ، انقدر ریلکسه این بشر