2777
2789
عنوان

کاش همون اول سقط کرده بودم

441 بازدید | 31 پست
دیگه الان هیچ راهی ندارم هرکار میکنم نمیتونم کنار بیام دارم دیوونه میشم بچم ۱۴ماهشه فقط من بقران جلوگیری داشتم چرا حامله شذم😭😭😭دارم دق میکنم خدایا جونمو بگیر من ابروم میره بقیه بفهمن من دومی و باردارم😭😭😭

دیوونه ای بگو دوتا پشت سرهم آوردم ک باهم بزرگ شن بعد ب زندگیم برسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آبروت بره ؟؟ 

همچین فکری نکن ، اون نعمت خداست

چندسالته؟ بچه اولت چندسالشه؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

استارتر حالا که شده. اون بچه گناه داره انقدر تاپیکاتو دیدم دلم براش سوخت اگه وقتی بدنیا بیاد هم همینقدر قراره اذیتش کنی بگی تورو نمیخواستم همین الان یه کاری کن سقط شه! باهاش کنار بیا عزیزم سختی داره ولی همینه که هست

بعدشم زندگی و بچه توعه. بقیه چرا باید دخالت کنن

اینکه تو بارداری اونم دومی ابرو ریزیه؟

دلیلت که چرته

فک میکنی واقعا بقیه براشون مهمه تو اولیو‌بارداری یا صدمی

خودت بفهمی یکی دومیشو بارداره بهش میگی بی ابرو؟؟

مامان دوتا گل پسر

چرا آبروت بره ؟؟ همچین فکری نکن ، اون نعمت خداستچندسالته؟ بچه اولت چندسالشه؟

بچه اولی چهارده ماهشه دومی رو بارداره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

وا به بقیه چ مربوطه معذرت میخام بچه پدر داره از کوچه نگرفتی که

مبارکه کم ناشکری کن بیاد بغلت انقد برات شیرین میشه هم بازی بچت هم میشه مثبت نگاه کن هرکسیم چیزی گفت یه جوری جواب بده تا ده سال نتونن پیشت حرف بزنن

ببخشید مگه از راه خلاف باردار سدی که ابروت میره بقیه ام سرشون تو زندگی خودشون باشه هر کسی حرفرزد بگو شوهرم دوست داره همه لال میشن الکی نشین

بهشون  بگو وای نمیخواستم نمیخواستم چون بیچارت میکنن با خوشحالی بگو خدا رو شکر خودمون خیلی دوست داشتیم شوهرم عاشق بچس ببین چه جوری لال بشن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

روش جلوگیریت چی بوده ؟ 

چند ماهته؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد