2777
2789
عنوان

بچه دوم

380 بازدید | 72 پست

بچه ها بنظرتون فاصله سنی بین بچه اول دوم چندسال خوبه؟ بنظرتون بچه دوم بدنیا بیاد اذیت های بچه اول بهترمیشه. چون همه میگن که تنهاست آنقدر اذیت میکنه. 

۵سال

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل ۵ سال، خیر عذاب مادر بیشتر میشه چون باید دوتا بچه رو مدیریت کنه

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

من فکر میکنم بهترین فاصله سنی یک ساله 

یعنی بچت تقریبا ۵ ماهش بود باردار بشی 

که خیییییییلی برای مادر سخته 

امت بی نهایت برای بچه ها خوبه 

خیلیارو دیدم بااین فاصله سنی واقعابچه ها خیلی به درد هم خوردن و بنظرم خیلی خ به

الکی میگن 

گوش نده 

هر بچه یه انسانه ، و نیازهای خودش رو داره 

خودت رو الکی درگیر نکن 

بیکاری 

به خدا جدی بشه پشیمون میشی 

من الان خیلی پشیمونم