یعنی اگه یه نفر به خدا اعتقاد داشته باشه و حق الناس مثل غیبت اینا بکنه ولی نماز هم نخونه بعد از مجازات میره بهشت؟؟؟ یا فقط کسایی که نماز میخونن مجازاتشون همیشگی نیست ؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم عقاب و پاداش دست خداست ما نمیدونیم اونجا چی میشه...
ما مامور به وظیفه ایم
شما برای خدا به دستوراتش عمل کن ؛ خدا هم اون دنیا چندین برابر جبران میکنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دیگه همگی میدونیم که خدا مهربون وبخشنده است .بنظرم اگه خدا بخواهد مجازات کنه اونم فقط شاید حق الناسها رو بدی هایی که در حق دیگرون کردیم مجازات میکنه نه نماز نخوندنامونو .وبعد از مجازات میریم بهشت .ودوباره تو یه شهر دیگه یا کشور دیگه وبا هویت جدید متولد میشیم .این تفکر منه از اون دنیا.
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
نمیدونم من اینو شنیدم گفتم ک گفتن شیعیان.دیگه نمیدونم
اگر بري از خاخام يهودي بپرسي كي ميره بهشت اونم ميگه فقط يهودي ها . بري از يه مسيحي افراطي بپرسي ميگه فقط كسي كه مسيحي باشه و غسل تعميد گرفته باشه . از يه مسلمان بپرسي ميگه فقط مسلمان ها . از يه بودايي بپرسي ميگه هر كسي پيرو بودا باشه و ... . هر كسي در مورد دين و مذهب خودش همين حرفو ميزنه . زمان جنگ ما ميگفتيم ايراني ها شهيد هستن . عراقي ها هم ميگفتن عراقي ها شهيد هستن .